Citromos-boros pácolt pulyka recept
A Citromos-boros pácolt pulyka hozzávalói:50 dkg pulykamell, só
a páchoz:
2 ek. citromlé
1 dl fehérbor
1 dl olívaolaj
fokhagymakrém
1 ek. rozmaring
1 ek. kakukkfű
2 ek. barnacukor
reszelt citromhéj
A Citromos-boros pácolt pulyka elkészítési módja:
A pác hozzávalóit összekeverem. A húst egyforma nagyságú kockára vágom, megsózom. Hozzáadom a pácot, és alaposan összeforgatom. Teszek közé 1-2 friss rozmaring ágat, lefedem, és hűtőszekrényben tartom a felhasználásig. Pálcikákra fűzöm a húskockákat és grillben megsütöm.
Vegyes zöldsalátával kínálhatjuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. máj. 25. 07:39
A citromos-boros pácolt pulyka elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.