Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Citromos-boros pácolt pulyka recept

Citromos-boros pácolt pulyka recept

A Citromos-boros pácolt pulyka hozzávalói:
50 dkg pulykamell, só
a páchoz:
2 ek. citromlé
1 dl fehérbor
1 dl olívaolaj
fokhagymakrém
1 ek. rozmaring
1 ek. kakukkfű
2 ek. barnacukor
reszelt citromhéj


A Citromos-boros pácolt pulyka elkészítési módja:
A pác hozzávalóit összekeverem. A húst egyforma nagyságú kockára vágom, megsózom. Hozzáadom a pácot, és alaposan összeforgatom. Teszek közé 1-2 friss rozmaring ágat, lefedem, és hűtőszekrényben tartom a felhasználásig. Pálcikákra fűzöm a húskockákat és grillben megsütöm.

Vegyes zöldsalátával kínálhatjuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A citromos-boros pácolt pulyka elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook