Calico leves recept

A Calico leves hozzávalói:
60 dkg marhacomb,
citromlé,
kakukkfű,
majoránna,
1 evőkanál lecsó,
finom liszt,
mustár,
étolaj,
1 fej vöröshagyma,
10 dkg csiperkegomba,
40 dkg vegyes zöldség.


A Calico leves elkészítési módja:
A felkockázott marhacombból pörköltet készítünk. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáöntjük a lecsót, a metéltre vágott zöldségeket, a gombát, és egy liter vízzel felengedjük. Ha kész, mustáros-lisztes habarással felengedjük, a fűszerekkel és a citromlével ízesítjük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A calico leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook