Mézes-citromos sóskasaláta recept
A Mézes-citromos sóskasaláta hozzávalói:10 dkg sóska,
1 zeller,
1 közepes méretű sárgarépa,
fél alma,
3 evőkanál olívaolaj,
citromlé,
só,
fehér bors,
1 kiskanál méz.
A Mézes-citromos sóskasaláta elkészítési módja:
A zöldségeket vékonyan felszeletelem. Az almát nem hámozom meg, csak a magházát távolítom el. Egy nagy tálban összekeverem, majd az előzőleg elkészített öntetet ráöntöm. A hozzávalók – a spenót és az alma különösen – hamar megfonnyadnak, és kesernyéssé válnak, ezért közvetlenül fogyasztás előtt készítem el, és azonnal tálalom.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2009. ápr. 27. 09:58
A mézes-citromos sóskasaláta elkészítési módja és hozzávalói.