Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Mézes-citromos sóskasaláta recept

Mézes-citromos sóskasaláta recept

A Mézes-citromos sóskasaláta hozzávalói:
10 dkg sóska,
1 zeller,
1 közepes méretű sárgarépa,
fél alma,
3 evőkanál olívaolaj,
citromlé,
só,
fehér bors,
1 kiskanál méz.


A Mézes-citromos sóskasaláta elkészítési módja:
A zöldségeket vékonyan felszeletelem. Az almát nem hámozom meg, csak a magházát távolítom el. Egy nagy tálban összekeverem, majd az előzőleg elkészített öntetet ráöntöm. A hozzávalók – a spenót és az alma különösen – hamar megfonnyadnak, és kesernyéssé válnak, ezért közvetlenül fogyasztás előtt készítem el, és azonnal tálalom.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A mézes-citromos sóskasaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook