Sajtos spenótkrém recept

15 dkg spenót,
20 dkg vajkrém (zöldfűszeres vagy natúr),
2 kiskanál reszelt parmezánsajt,
olívaolaj,
só,
fekete bors,
2 gerezd fokhagyma.
A Sajtos spenótkrém elkészítési módja:
A felszeletelt fokhagymát megfuttatom egy kis olívaolajon. Hozzáteszem a megmosott, felaprított spenótot, majd addig párolom, amíg az ízek össze nem érnek. Hagyom kihűlni, majd alaposan elkeverem a vajkrémmel. Végül megszórom a sajttal, és máris kész a finom krém, melyet friss pirítós mellé, mártogatósként tálalok.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2009. ápr. 28. 09:59
A sajtos spenótkrém elkészítési módja és hozzávalói.