Burgonyatorta recept

A Burgonyatorta hozzávalói:
4 tojás
20 dkg főtt
áttört burgonya
2 evőkanál kakaó
3 dkg margarin
3 kanál finom maceszliszt.


A Burgonyatorta elkészítési módja:
A tojássárgáját elkeverjük a cukorral, hozzáadjuk a főtt krumplit, a margarint, a kakaót, a maceszlisztet és a felvert tojáshabot. Lazán összekeverjük, majd kikent maceszliszttel megszórt tepsiben sütjük. Lekvárral vagy csokoládékrémmel megkenjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A burgonyatorta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook