Boldog vagyok hogy hosszú próbálkozós és küzdelmes idő után... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Eléggé elkanyarodott ez a fórum a vallomást kiíró örömétől.
Gratulálok és hosszú egészséges, boldog életet kívánok!
Egy pillanat. Direkt nem foglaltam állást a kérdésben, csupán jeleztem, hogy vannak másképp gondolkozók is.
Szándékosan maradok pártatlan, eszemben sincs a topikot egy gyerekpárti/nem gyerek párti eszkaláció irányába elsodorni.
👍
hogy nekem mi jutott eszembe,azt inkább nem írom le ...😁
Erről ez jut eszembe:
" Lekerül a paraszt a pokolba, Lucifer elkezdi körbevezetni.
Az első teremben egy óriási üstben főnek az elkárhozottak, az üst körül kisördögök állnak. Aki megpróbál kimászni az üstből, azt a kisördögök visszatuszkolják.
- Ez az oroszok üstje. -szól Lucifer.
A következő teremben ugyanez a látvány fogadja őket.
- Ez a kínaiak üstje.
A harmadik termeben is ott fő az óriási üst, de nincsenek kisördögök körülötte.
- Hol vannak a kisördögök az üst mellől? -kérdi a paraszt.
- Ez itt a magyarok üstje -válaszol Lucifer- ha valamelyik megpróbál kimászni, a többi azonnal visszahúzza!
Mint mondottam, az emberek sokfélék és a véleményük is az. Mindig lesznek olyanok, akik mindenképp szülni akarnak, még atomvillanás közben is és után is. És minig lesznek olyanok, akik nem tartják majd ezt jó ötletnek.
Itt feltettek szavazásra egy kérdést. Egyszerűen csak el kell fogadni, hogy nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye.
akkor ezek szerint senki ne szüljön??
ez abszurd....
és aki mondjuk sok -sok éve próbálkozik,nem jön össze és minden vagya hogy csaladja,gyereke legyen és épp most sikerül? nincs joga boldognak lenni?
ha nincs mindez,amit leírtál,akkor is szülnek felelőtlenül,van 10 gyerek ott,ahol egynek sincs mit enni,na ez a nagy felelőtlenség.Vagy megszüli aztan eldobja .....és ilyenek mindig voltak és lesznek,attól függetlenül,milyen a körülöttünk lévő világ.
Az így gondolkodóknak vagy már felnőttek vagy soha nem is fognak gyermeket vállalni. Valami kifogásuk mindig lesz, hogy miért nem.
Szerintem az egyéni boldogságot igenis keresni kell ilyen körülmények közt is. Ha az megvan, akkor túl lehet élni egy világvégét is, mert van miért, van kiért.
Nem nyomtam kukoricát, de van ötletem, kik kukoricáznak:
Tudod ahány ember, annyi féle és annyi féle vélemény. Vannak, akik azt gondolják, hogy ilyen rohamosan romló gazdasági helyzetbe, háború a szomszédban (még egyenlőre) hullámokban ránktörő világjárványban felelőtlenség gyereket szülni egy ilyen egyre elszaródó világra. Kb. ők nyomnak kukoricát.
gratulálok tiszta szívből,legyetek nagyon boldogok!
akik erre kukoricát nyomtak,azok mit éreznek???
Gratulálok!
Sok boldogságot, örömet és jó egészséget kívánok a kis család minden tagjának.
Szívből gratulálok!!!👩👦
Sok boldogságot kívánok az egész Családnak!👍