Szerelmes vagyok, de egyben boldogtalan is ..mit csináljak? (beszélgetés)
Már nem vagyok tini.
Nem rokoni ölelésről beszélünk szerintem.
Majd egyszer megérted amit írtam. Én egyszer voltam igazán szerelmes. A többi nem az volt, csak akkor még nem tudtam. Ha megtalálod a másik feled, azt a boldogságot nem lehet elmondani. Csak szárnyalsz repkedsz. Ha ránézel előnt a forróság, reszketsz stb. Sajnos nem mindenki tudja ezt az érzést átélni.
Jogos, elhiszem, hogy elsőre hidegzuhanyként hatott.
Na mindegy, én nem akarlak kóstolgatni, nem az én stílusom, bocs ha annak tünt.
Kívánom, hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd, és legyetek boldogok!!!
Rendben. De akkor rosszul fogalmaztad meg a fórumod címét, mert nem bolgotalan vagy, hanem félsz? Azért ez nem ugyanaz.
Miért írtad azt, hogy boldogtalan vagy?
Oké, de látod most is csak azt írod, hogy mi a jó neki, meg hogy neked mit kell tenni ahoz hogy neki jó legyen.
ÉS MI VAN VELED?
Ő is képes lenne érted bármire?
Ezt nem értem, nem erőlteti, de azért reméli, hogy egyszer belemész? Most tulajdonképpen ezen áll, vagy bukik a kapcsolatotok.
Lehet, hogy most azt mondja oké várjunk, de előbb utobb, megint téma lesz, akkor majd megint nyitsz egy fórumot?
Állj a sarkadra, ha akarnád ezt, akkor már túl lennétek rajta, és nem agyalnál rajta ennyit.
Mond meg neki kerek perec, hogy nem, vagy félsz, hogy akkor elhagy, ha így tesz akkor, nem is téged szeret, csak a szexet. Viszont akkor te, találhatsz egy olyat aki csak téged akar.
Különben is csak tisztában vagy az érzéseiddel, és hogy mit szeretnél megtenni, és mit nem. Olyan nincs, hogy igen is, meg nem is, meg nem tudom. Vagy igen vagy nem. És azt is neked kell tudnod, hogy számodra, mi az ami belefér egy kapcsoltaba.
Sok sikert!
Helló!
Na jól itt hagytad a társaságot!
Kirúgtad?
Te még nagyon fiatal vagy,és már ezzel a helyzettel szembesülsz.Nektek még szerelmileg tombolnotok kéne!!))és ha már olyan témát felvet,hogy talán egy másik hölgyet is vonjatok bele a sexbe,akkor az ő részéről már nem tobolnak az érzelmek.
Bár legtöbben,akik az esküvő előtt jóval előbb összeköltöznek,nem sokára a nagy esemény után már szét is válnak.
aranytartalékra a volt férjemre gondoltam:)
De örülök, hogy teljes értékű ember vesz körül.
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Mit csináljak? Szerelmes vagyok!
- A párom szakított velem, új barátnője van és egyfolytában engem néz olyan szerelmes szemekkel.Mit csináljak?