Mit csináljak? Szerelmes vagyok! (beszélgetés)
Kezdődik? Kezdődik!
Jó estét!
Elmeselem, az en tortenetem;
nekem, most 2 hete az allatorvos tetszett meg a ki kezelte a kutyimat.elso pillantasra nem a dokit figyeltem hanem a kutyam betegsege foglalkoztatott.mivel minden nap kellet vigyuk kezelesre szep lassan megtettszet olyannyira hogy nagyon sokat gondolok ra.nem egy alompasi de nekem valmiert kulonlegesen vonzo.keddtol egesz pentekig minden nap talkoztunk- szombattol viszont szabdsagra ment es egy masik dokihoz jartunk.megbeszeltuk h mindenrol ertesitem h mi van a kutyammal.
aztan ra 4 napra a kutyam meghalt:((en teljesen kiborultam, es a vegso vizsgalatokat vartuk h megtudjuk mi volt a betegsege.A dokinak nem szoltam, arra kesztultem ha megvannak az eredmenyek elmegyek hozza es elmeselem mi tortent.
megelozott. hetfon bejott a munkahelyemre es a kutyam felol erdeklodott, elmeseltem neki mindent.nagyon sajnalta:(
mivel sok munkam volt nem volt ra lehetosegem h beszelgessunk kicsit. Es most nem tudom mi tevo legyek?szeretnek vele jobban megismerkedni esetleg ki tuja.csak nem tudom, hogyan kezdjem el, mi legyen a kovetkezo lepes?
Persze, értem :o))
"Rajtad kívül álló okokból a füledbe jutott" - ez nem pont azt jelenti, hogy tudtál róla, de megkérted a volt pasidat, hogy ne tegye. Ha mégis megtette, talán nem kérted elég határozottan. Talán még tetszett is egy kicsit a dolog.
Nyeld le a békát és lépj tovább, legközelebb már tudni fogod, hogy mit ne tegyél ;). Annak örülj, hogy azért nem olyan nagy itt a baj, augusztus 5-én még kimondhatatlanul szerelmes voltál, másfél héttel később már utálod. Nyugi, hamar túl leszel rajta ;)
"Mivel lényegében ismerik egymást látásból, mondta, hogy ír neki egy emailt, amelyben közli vele, mint férfi a férfival, hogy mi szétmentünk, és hogy jó szívvel ajánl neki engem, mert jól járna velem."
"Megfogadtam a tanácsotokat, és írtam egy levelet, amiben leírtam, hogy én erről nem tudtam és elnézést kérek."
a kettő közül melyik az igaz?
nem értem, miért vagy felháborodva, hazudtál neki, ő vagy rájött, vagy megérezte és köszöni, nem kér belőled. ha köszönne, nem fogadnád, le sem köpnéd? :) szerintem nézz egy kicsit magadba, és gondolkozz el azon, hogy ha téged próbálna valaki így manipulálni, te hogy reagálnál? úgy értem, amikor majd kilátsz a sértett büszkeséged mögül.
Sajnálom! Biztosan nagyon nehéz volt, de próbáld megkeresni a pozitívumokat:
- Te csak tisztázni szándékoztad a félreértést.
- Most legalább megismerted a valós énjét, és nem kergetsz tovább illúziót.
- Ez mind az ő szegénységi bizonyítványa, és szégyenkeznie most már csak neki kell, hogy nem volt képes kultúráltan megoldani.
- Bármikor védekezhetsz azzal, hogy ő volt a bunkó, nem Te.
- Ezután ilyen dolgokat ne bízz senkire, csak magad intézd! (Még most sem vagyok meggyőződve, hogy mindez véletlen volt)
hát fura ez a helyzet, de enniy idősen tényleg már a sarkadra kellene állnod. Öszintén megvalva én inkább saját magam állnék/álltam volna a srác elé. Van hogy nekünk nőknek kell kezdeményezni. De te megfutamodsz. Akkor lehet, hogy nem is vagy igazán szerelmes. ÉÁn ha szerelmes vagyok, akkor minden elkövetek, hogy a másik érzéseit kderítsem és lépek. Nem egy másik személyre hárítom a dolgot
Az email-hez vissza térve. Ott voltál mikor elküldte a levelet az elolvasás után vagy sem?
Szerintem is beszélned kéne a fickóval. Sőt, ha elmesélitek egymásnak milyen cikin éreztétek mindketten magatokat, lehet hogy egy jót nevettek majd együtt az egészen, és még az ex pasidon is, mert azért Ő a hunyó ebben a vicces sztoriban:) Pláne hogy azt írtad régről ismeritek egymást, ez is jó tűnik, kár egy harmadik (az exed)miatt eltemetni egy kapcsolatot nem?
Legfeljebb azt mondja: "igen, kár lenne emiatt egy barátságot elfelejteni"
Jobb esetben meg: "jól éreztem veled magam, remélem ha legközelebb hozod a cuccot találkozunk!"
Elég fura egy sztori. Lehet, hogy nem véletlenül ment a közös email címre az a levél? Lehet, Téged akart kellemetlen helyzetbe hozni?
De sztem nem helyrehozhatatlan, hisz miután mindenki, így a srác is tudja, mi a helyzet, beszélj vele. Legfejjebb kosarat kapsz, de ez még mindig jobb a bizonytalanságnál. Nem beszélve arról, hogy sztem a srác is okosabbnak fog találni és talán értékeli, hogy tisztázni akarod ezt a cikis helyzetet.
Felnőtt nő vagy, meg kell tudnod oldani.
Küönben meg nem is értem az expárodat, hogy ajánlgathat ilyet? Elég érdekes.
Én nem látom ám olyan borúsan a helyzetet, mint a többiek. Nem tudhatod, hogy mi volt a levélben még, illetve kaptak e uj levelet is. De nem is ez a lényeg. MEnj oda hozzá, és tisztázd a helyzetet vele. HA jól olvastam a levélből a te érzelmeid nem derültek ki, csak az, hogy már szakítottatok, és jó szívvel ajánl neki az exed. Most őszintén: Ha te kapnál egy ilyen levelet valaki ezétől, te bevennéd? mit gondolnál róla? Én semmi jót.
Szerintem közeledj hozzá, beszélgess vele, aztán meglátod, hogy hogyan viselkedik veled, érdemes-é róla álmodozni, vagy hagyni kell a fenébe. Szurkolod neked!
Nekem akkor is fura....de ez én vagyok.
Én nem látok ebből semmi jót,biztos ciki neki...
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelmes vagyok, de egyben boldogtalan is ..mit csináljak?
- A párom szakított velem, új barátnője van és egyfolytában engem néz olyan szerelmes szemekkel.Mit csináljak?