A párom szakított velem, új barátnője van és egyfolytában engem néz olyan szerelmes szemekkel.Mit csináljak? (tudásbázis)
Igen, ez mindenkivel megtörténik párszor... :)
Bánja is meg nem is, hogy lépett.
Ne foglalkozz vele,ne is válaszolj a levelére semmit!
Mert még hízelegni fog neki az,hogy oda vagy érte.
Élj,szórakozz ilyen pasi terem minden bokorban,nehogy már összetörj egy ilyen szemét miatt.
Sziasztok.
Ezt írta a barátom nekem myvipen:Szia csak annyit szeretnék mondani,hogy nagyon sokat gonolkoztam kettőnkön,és arra jutottam hogy az 5 honap alatt nemvolt egy közös gondolatunk nemtudtunk normálisan beszélgetni egymással,a szexhez sem ugyáltál hozzá ahogy kelletvolna! Tulajdonképen csak annyit szeretnék mondani ,hogy részemről vége ennek a kapcsolatnak!
nem tudom hogy mit tegyek nagyon el vagyok keseredve.én úgy érzem hogy csak a szex miatt szakított velem mert nem mindent adtam meg neki amit szeretett volna.Mert 1 hete még azt mondta hogy albérletbe akar költözni velem.
Te okosan, hideg fejjel nagyon nagyon jól csináltad. De vannak tudod olyanok akik már az első füttyszóra ugranak. Hát ezt nem szabad. Ez az illető mindig meg fogja tenni az ide oda táncolást.
Ismételten GRATULÁLOK !!!
Hát, nem tudom. Olvasgatva a hozzászólásokat, én ezek szerint nem vagyok NŐ, nincs tartásom, stb.
Hm.... Elgondolkodtató... Én se, és a környezetem se így gondoljuk... Persze lehet, mi vagyunk a hülyék.
Velem tavaly nyáron csinálta ezt meg a párom. Lelépett 1 másik "lánnyal". Én már mikor megtudtam, h kivel, akkor tudtam, hogy max. 1-2 hét, és olyan keményen koppanni fog igazából mindkét fél, amennyire meg is érdemlik! Eltelt 1 hét, és a párom, már próbált környékezni, persze akkor még azt mondta, h csak barátként. Leráztam. Mondtam, h barátnak nem kell. Borzalmasan rosszul voltam, mert életemben nem voltam még olyan szerelmes senkibe, mint belé, közel álltam az idegösszeomláshoz, hetekig nem bírtam enni 1 falatot se, teljes depresszió, stb. De azért próbáltam magam tartani. Mivel ennek a szerelmi 3szögnek minden szereplője 1 helyen dolgozott tavaly nyáron, így sok szemtanúja volt annak a 1,5 hónapnak, amit külön töltöttünk a párommal, de mindenki azt mondja a mai napig is, hogy hihetetlen tartással csináltam végig az egészet.
A páromat hiába zavartam el, amikor "barátkozni" akart, folyton azt láttam, hogy engem sasol, láttam a szemében, hogy szomorú, vágyik utánam, valahol a megbánást, és hogy nem boldog. Egy idő után elkezdte mondani a környezetem is ezeket a dolgokat, mert már annyira leplezetlenül csinálta, hogy feltünt másoknak is. Volt, mikor már szinte bőgött, mint 1 gyerek. Barátnőmmel beszélgettünk 1 sráccal, amit ő meglátott. Na erre már a féltékenység is megvillant a szemében.
Látta, hogy élem az életem, bulizok, ismerkedek, bandázok, szóval mocsok szarul vagyok, de mégis jól érzem magam. És élek nélküle. Tudtam, h ez neki fáj, de úgy voltam vele, h fájjon is, elvégre nekem is mocskosul fáj ez az egész.
Aztán eljött az agusztus, mondott enkem vmit, amire én csak legyintettem, hogy persze-persze, már megint a rizsa szöveg. Hiszem, ha látom, már megint csak hangember. És bizony megcsinálta azt, amit mondott. Ez volt az első igazi jel, h ő komolyan gondolja az újrakezdést. Bibi azonban nálam volt bőven : bizalomhiány, és nekem elveim közé tartozott ez az ami egyzser nem működött, nem fog másodszorra, harmadszorra, stb. se. Azaz, nálam nincs újrakezdés. Szépen meggyőzött ő is, és a környezetünk is, h 1 esélyt még megér a dolog. Így jött a békülés. Azóta is együtt vagyunk, és rengeteget bizonyított. Tudja, hogy nálam nincs több visszatáncolás, ismeri az ezzel kapcsolatos elveimet, tudja, hogy többé nem tudnék bízni semmilyen szinten benne, ha mégegyszer megtenné. Így eszerint tudja élni az életét. Nem mondom, hogy könnyű volt az újrakezdés, de ha minimum így maradnak a dolgaink, mint most vannak, akkor nem bánom meg.
Mondhat itt akárki, akármit! Egyik pasi se egyforma! Azért, mert az egyik többször is megtette uazzal a nővel ezt, nem biztos, h a másik is megfogja. Mindenkinek magának kell érezni, hogy megéri-e az újrakezdést az a kapcsolat, vagy sem. Ha te úgy érzed, hogy meg tudsz bocsájtani az exednek, és van még annyi abban a kapcsolatban érzelmileg, és mindenhogy, hogy megéri a +1 esélyt, akkor ha vissza akar menni az exed, úgyis tudni fogod, mit tégy! Nem nekünk kell helyetted ebben a kérdésben dönteni! Nem a mi életünk, boldogságunk a tét! Próbáld összhangba állítani a szíved és az eszed, aztán hallgass azokra!
De azért picit húzd az agyát a srácnak! :)))
Ha vissza is táncol hozzád, mindig bizonytalan leszel benne, hogy mikor fog megint kifelé kacsingatni. Legyél nő, keress magadnak gyorsan egy új szerelmet, mutasd meg hogy nélküle is tudsz
boldogulni. Tudjuk belül ez nagyon fáj, de tul
kell lépned rajta. Volt ifi koromban nekem is egy
ilyen udvarlóm, még most is megdobban a szívem ha
meglátom, de én NŐ vagyok és tartom magam. Tudom mit érek a tartással, de akkor is. Kitartás !!!!
Szerintem gondold végig végig mi miatt szakított veled, mit érzel iránta, mire van szükséged, látsz -e esélyt arra, hogy ő ezt megadja neked, hogy együtt boldogok legyetek!
Meghallgathatsz másokat, de ezeket mások nem tudják, és így nem is dönthetnek helyetted. a saját érzéseid alapján kell döntened! Ha tényleg jól érzed, hogy megbánta a szakítást, és komolyan gondolja akkor beszélni fog veled erről. Akkor beszéljétek meg, hogy mi miatt szakított veled, tudtok -e ezen változtatni, mit szeretnél, és ő mit szeretni, meg tudtok -e egymásnak bocsátani, és az alapján döntsél!
Felmelegítve csak a töltött káposzta jó.
De Te is gondolsz rá és Őt nézed. Döntsd el mit is akarsz valójában. Ha visszatáncol, gondolja bármikor megteheti, saját érdekedben ne tedd!!
(jó tanácsképpen írom)
További ajánlott fórumok:
- A leander szerelmesei - minden, ami leander
- A férjem szerelmes...másba
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Mi a véleményetek arról, hogy a férfi kitérő/elutasító választ ad a barátnője felhívására? (Hogy kívánja őt, és szerelmeskedni akar vele)
- Van barátnője, mégis az én páromra féltékeny. Szerelmes lenne belém?