Szép az arcom, de duci vagyok! Nekem nem jár már a boldogság? (beszélgetés)
Egyik nap mondta nekem az egyik ismerősöm, hogy a pasik megjelenni szeretnek a vékony, dekoratív cica-macákkal, de hosszú távra és otthonra inkább ducibb, husisabb lányt keresnek!
Mondjuk ezt már mondta neme más is, csak nála éppen célzásértéke is volt a mondatnak! Nem jött be neki :PPP
szia!
Szerintem megvannak a maga bájai. én voltam sovány is meg duci is, most meg közte vagyok. Ha elfogadod magad akkor minden könnyebb. Nagyon sok pasinak (még ha tagadják is) éppen ez jön be, és nem az elől deszka hátul léc forma.:) nézd a jó oldalát...igen is van mit fogni!!
Szia! Végigolvastam a hozzászólásokat! Én is 120 kg körül vagyok, szeretnék fogyni, de nem eköré formálom az életem, ha nem megy, nem megy, nem leszek emiatt beforduló és depis. 3 éve vagyok együtt párommal, előtte is mindig volt kapcsolatom, pedig sosem voltam vékony, voltam 30 kg-val könnyebb, de az antibébi segitett rám cuppanni a többit. Akkor is találtam magamnak pasit, és 19 évesen nem a saját koromból, hanem idősebb körből. És képzel igy 120 kg-san is, a mai napig találnék a párom mellett másik pasikat, legalább 3-at fel tudnék sorolni.
Ne fordulj be emiatt, járj el szórakozni, érezd jól magad, közben szépen alakulgatsz majd. A ruhatáradba vegyél olyan ruhákat, amik az előnyös részeket emelik ki. Nekem pl. van olyan ruhám, ami a mellemet kiemeli, de a hasam, meg a csipőm takarja. Felejtsd el a passzos haspolókat, inkább a tunikákat hordd, meg a csipőnacit is száműzd, tudom divatos, de baromira nem előnyös. Sokat segit a magas sarkú cipő is, mert nyújtja az alakot.
JÁRJ TÁRSASÁGBA!!!!! Ne gubózz be, nem vagy te még öreglány!
Hát bízom benne...Az idő mindent eldönt!
Köszönöm a bíztatásod!:)
szia bogyobaba! én se vagyok éppen nádszál, de hidd el, hogy nem ezen múlik. sokáig nem volt pasik terén önbizalmam kamaszként, de most, hogy van hihetetlen a különbség. megrögzött szingli vagyok egyenlőre, és sokat járok bulizni és annyi pasit szedek föl és annyit szedhetnék föl, amennyit csak akarok. olyan helyeken ahol elsődlegesen a külső számít. persze sosem fogok mindenkinek tetszeni így, de ha vékony lennék se tetszhetnék mindenkinek.
honnan tudod, hogy pont ez zavarta pasit, ha úgy láttad, kicsit visszarettent? lehet hogy nem. lehet hogy egész más. vagy az, hogy látta hogy nem vagy rendben önmagaddal. az is lehet hogy megijedt magától a kapcsolattól. ha tényleg szeret, akkor túl fogtok lépni ezen.
Nehéz, de nem lehetetlen. :-)
Azért írj, ha van valami.
Megpróbálok nem dramatizálni, és hinni magamban:)
Köszönöm a jó tanácsokat lányok!
Így van!
Hihetsz magadban, mert van okod rá.
:-)
Számomra azt, hogy talán szeret téged.
Persze tévedhetek, hiszen nem láttam a személyes találkozásotokat.
És amikor te kimondtad ő mit mondott?
Ő avlsezg inkább arra vár, hogy végre észhez térj és ne marj el magadtól mindenkit aki közeledik.
Ismerek egy lányt, tini korában vékony volt, huszonévesen viszont meghízott. Nagyon duci lett, és ez évekig zavarta őt, nem tudta elfogadni új önmagát. Addig nem is volt komoly kapcsolata.
Kb. 30 éves korára jött rá, hogy ő így is vonzó lehet, és elkezdett törődni a külsejével. Megnövesztette a haját, mert így jobban állt neki, és olyan ruhákat kezdett el hordani, amik illettek az egyéniségéhez. Vidám és nyugodt lett, nagyon jó poénjai voltak. Mivel kisugárzása láthatóvá vált, felfigyeltek rá a férfiak, és hirtelen ketten is elkezdtek iránta komolyan érdeklődni. Ezután az lett a gond, hogy nem tudta, melyiküket válassza.
Érted, mit akarok ezzel mondani?
A boldogságod rajtad múlik, és én azt kívánom neked, fogadd el önmagad, vagy pedig változz úgy, hogy jól érezd magad a bőrödben!
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Adnál nekem 10 csirkét, 1-1 malacot, esetleg bocit, ha látnád, hogy csóró vagyok, de mennék előre?
- Közalkalmazott vagyok. Nekem nem jár a bérkiegészítés?
- Rosszul vagyok, ha azt próbálják nekem bemagyarázni, hogy...
- 22 hetes terhes vagyok. Egyik napról a másikra "lebénult" az arcom bal fele. A doki szerint nincs gyulladás, lehet "csak" huzatot kaptam?
- Még csak 27 vagyok de utálok dolgozni. Nem találok nekem...