Adnál nekem 10 csirkét, 1-1 malacot, esetleg bocit, ha látnád, hogy csóró vagyok, de mennék előre? (tudásbázis)
Itt talán, ha 2x esett az eső egész nyáron....
Remélem sikerül!
Majd pár év múlva! Addig kezdésnek elég ennyi. Majd a szaporulat árából megveszem a házunk mögötti telket, akkor jöhetnek a struccok is
.
Március végére szeretnénk disznóólat felhúzni:)
Meg kecskekarámot...:)) Jöhet minden:)
Minden értelemben disznó vagyok:)))
Egyébként köszi!
Nem a provokáció volt a motiváló. Inkább a kíváncsiság. Vajon a tehetősebbek mennyire adakoznának a sajátjukból a szegényebb körülmények közt élőknek?
Neked? Szó nélkül ;). Mert neked elhiszem, hogy tudod, mit kezdj vele. Viszont sokat olvastam olyan kezdeményezésekről, ahol megkapták, de az első hétvégén eladták, felzabálták a készletet, eszükben sem volt igazán gazdálkodni. Azt meg nem szeretem, ha hülyének néznek. Úgy hogy ilyen felhívásokra csak akkor, ha biztos lehetnék benne, hogy valóban tenni akarnak magukért.
Ámbár egy disznó vagy, mert biztos vagyok benne, hogy provokálsz ezzel a kérdéssel :D
Akkor lista utólag bővül kecskével!:)
FIGYELEM, MINDENKI!!! a KÉRDÉSBEN SZEREPLŐ ÁLLATOK SORA KIBŐVÜLT A KECSKÉVEL, PULYKÁVAL, KACSÁVAL!
Max 2-t :)))
A hétvégére úgyis szerzek pipiket! Bolond asszonynak nincs kihez beszélnie az udvaron :DDDDD
Nem is bántott érte senki, hogy feltetted. Nincs még hétvége, majd akkor sorakoznak a kamionok előttetek.
Csak nyugodtan várd..
Elfogyott az adakozó kedv?
Az elmúlt hetekben nagy port kavart itt a Hoxán egy bizonyos riport, amiben a 17. gyerekét váró család volt a téma. Ezért bátorkodtam feltenni a kérdést.
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Szerintetek mire érdemes ma vállalkozni, aminek van esetleg valami jövője is?
- Testkontroll vki esetleg?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Szerintetek felelőtlenség 20 esetleg 18 év alatt gyereket vállalni?
- Ismersz valakit Erdélyben vagy esetleg Romániában?