Rettenetesen "boldog vagyok", hogy ilyen magas a szellemi,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Megkockáztatom, hogy Krisztikrisz hozzászólásában legalább annyi irónia rejtőzik, mint az én 53-asomban.
"De egy ereszd el a hajam bulin elmegy, ha nincs egy vállalkozó barát, kolléga, rokon aki énekeljen." - ezzel viszont egyetértek. Mondjuk egy esküvőn, ahol mindenféle zene van, hogy többek ízlésének megfeleljen, ott elmegy.
Nekem nem itt kezdődik az énekelni tudás.
Erre mondják ízlések és pofonok.....
De egy ereszd el a hajam bulin elmegy, ha nincs egy vállalkozó barát, kolléga, rokon aki énekeljen.
A te hozzászólásodra reagáltam.
Ha Téged nem érint, amit írtam, annál jobb.
Nekem mondod?
Havi szinten 4-5 könyvet kiolvasok,ellenben nem nèzek tv-t csak este,akkor is a Travel-t.
Filmet csak akkor nèzek,ha itt van a nagyobbik keresztlányom,mert velem szeret filmezni.
Még néhány gondolat...
Az igényt megteremteni a kultúrált szórakozásra gyermekkorban kell. Az, hogy az oktatás élén egy nyugállományú (bekövesedett aggastyán) áll nem segíti azt, hogy a jövő generációi széles érdeklődési körrel rendelkezzenek.
Részemről nem tabu a tv. Egész nap be van kapcsolva. Néha csak háttérzaj. Híreket is nézek több csatornán is. Úgy gondolom, hogy képes vagyok minden hír mögött meglátni a valóságot. Ha érdekel, akkor a neten is utána olvasok. Olvasok netes hírportálokat (mindkét oldalról) és irodalmat. Most éppen Szász Imre Basa című könyvét. Szeretnék majd egy kuvaszt befogadni.
Hogy a témához is szóljak...
Sajnos, kevés ember az, aki egy bővebb csatornatartalmat tud előfizetni, ahol válogathatna a neki tetsző műsorokból. A kereskedelmi tévék a nézettségre mennek. A tömegek meg arra, hogy szórakozzanak.
De ott van pl. a Dunán az Álomkertek / Provence, majd utána a Mező Misi beszélgetései a Jézus és... / Jézus és a fazekas, vagy a Hazahúzó.
Igaza van Uram megkövetem, tényleg róla van szó. :) Dr. Jan Pol.
Nem szép, hogy elírtam a nevét. Kedvelem a fickót, milyen jól tartja magát.
dr. Pool"
Csak egy o Pol, haugyan a holland/amerikai large and small animals doktorra gondoltál
Egy mulatós zenésznél nincs nagyobb főnyeremény! Igazi értékteremtő előadó.
"Ma sem kisebb a kihívás, mint volt a zivataros századok során, a válasz pedig ugyanaz. Állhatatos értékőrzés és bátor értékteremtés, ami egyszerre jelenti keresztény kultúránkat, a fiataloknak hivatást közvetítő tudást, a kreativitásunk által megszülető innovációt és jövőt adó családjainkat"
− mondta Hankó Balázs a díj átadásakor.
Akik valóban ezeknek a fenti hangzatos szavaknak felelnek meg, mert valóban értékteremtők - nekik mi jár/járna?
Azt is szoktam nézni, főleg Indiában, de akár Angliában is milyen esetek vannak. A "Bőrmentő doktort", a dr Pimple Poppert. Néha tapasztalom, nem egyformán oldanak meg 1-1 problémát.
De szeretem a dr. Pool-t is, őt a Facén is követem.
Elég baj az, hogy manapság már gúny tárgya az is, ha valaki egyáltalán könyvet vesz a kezébe, illetve más módon "kultúrsznob".
(Én is megkaptam már nem egyszer, hogy "mire jó az?!")
Basszus, tegnap például azzal mostam az agyam, hogyan tudnak megszabadítani valakit több száz jóindulatú tumortól.
A kés esete, kenhetsz vele vajat is , és ölhetsz is, a te döntésed mire használod, nem a késsel van a gond, ha ölésre használnád, hanem veled. A TV sem, csak szelektálni tudni kell, mi az a műsor, ami megfelel, ha erre is képtelen vagy, tényleg jobb, ha kiiktatod,de el kell fogadd, akkor sajnos nálad a hiba, hogy mégis elvisznek más irányba akaratod ellenére.
Miért kell lebirkázni bárkit is? Túl értékeled cseppet magad.
És van igazság is a mondataidban, de lehet csak bizonyos csatornákra van pénzük, de amennyiben nem lenne TV-jük, akkor az ingyenes sajtóból is magukba szívják a tudományt.
További ajánlott fórumok:
- Boldog vagyok, mert.......
- Szép az arcom, de duci vagyok! Nekem nem jár már a boldogság?
- Szerelmes vagyok, de egyben boldogtalan is ..mit csináljak?
- Mi van, ha nem vagyok boldog a párkapcsolatomban?
- Sziasztok! Kérem, valaki segítsen. 6 hetes terhes vagyok, és rettenetesen fáj alul a bölcsességfog. Van valakinek ötlete, mit csináljak?
- Szeretem, de nem vagyok boldog