Szeretem, de nem vagyok boldog (beszélgetős fórum)
Te sem vqgy normális.
Kedves fórumindító! Hát igen, hogyha szemtől szemben megmondod neki, de nem hisztizve, hanem tényszerűen és akkor sem változik és neked nem jó, akkor lépj tovább. Egy kapcsolat két emberen múlik, kettőnek kell akarnia, hogy működjön.
Legyen, ahogyan irod, de az igazi szeretettel, hogy fugg ossze a lenezes? Nem kellene alazatossagot is tanusitani?
Nem veletlen, hogy eleg ritkan szuletik egy Jezus, egy Buddha...
Talán sokat ront a helyzeten, hogy kint vagytok, család és barátoktól távol.
Te szeretnéd, ha jobban egymásra lennétek utalva, de a párod, - úgy tűnik - megtalálta a helyét, csak Te nem.
Nincsenek közös céljaitok a pénzkereseten kívül? Erről kellene beszélgetnetek és magadnak is egy olyan elfoglaltságot találni, ami szórakoztat, kikapcsol. Ne egymás terhére legyetek, hanem egymásért.
Nem hinném, hogy nem látja rajtad a rosszkedvet, a fásultságot, de nem tulajdonít neki jelentőséget.
Ha találsz egy ilyen párt, még akkor sem biztos a tipped. Az emberi tényezőt nem lehet figyelmen kívül hagyni.
Inkább a vágyaidat írtad le.
Anélkül, hogy általánosítani akarnék, a férfiak nagy része tényleg azt hiszi, hogy a gondoskodás alanyi jogon jár nekik, kölcsönösség nélkül. Évszázadokon keresztül ez volt a természetes, most meg elég fura nekik, hogy ezért cserébe nekik is kell adni valamit. Adott esetben nem rosszindulatból nem figyelnek a mellettük élő nőre, hanem mert nem tudják, hogyan kellene, rá kell őket vezetni, viszont ha csak hiszti szintjén kapják meg a visszajelzést, akkor hisztiként kezelik.
Ha nem változtattok a kapcsolatotok halálra van ítélve.
Értem értem.
Csak elképzelni nem tudom.
Se magamat fogónak, se társamat fogottnak :)
Betanult labilis kapcsolódás.
Érted ...
Ez egy nagy humbug, szánalmas önáltatás, hogy különbnek képzelhesd magad.
Az emberek sokszínű, sokféle érzelmek megélésére képesek vallástól, hittől, politikai meggyőződéstől és a világról alkotott képük különbözősége ellenére.
Kérlek, ne döntsd el, hogy tudok - e igazán szeretni!
Köszi!
Erről beszéltem, csak más szavakkal, mint te.
Hogyan lettél volna "erélyes"?
Megmondod, hogy ne haverozzon minden hétvégén.
Értem én, hogy úgy értette, de azt miként másként lehet, mint azt mondani, hogy ne minden hétvégén a haverok?
Eleve, hogy mondani kell(ett volna) ...
Szerintem úgy értette, hogy nem minden hétvégén a haverok. Legyen egyensúly a haverkodás és a kettesben egymással között. Bizony, bizony ha már ezt az elején tisztázzák és "leszabályozzák" nem jutnak el idáig. Persze kellenek a haverok és kell a barátnőzés és kell kicsit külön-külön is, de betartva azt a harmóniát és arányt ami mindkét félnek megfelelő és elfogadható.
Itt úgy tűnik ez kissé félrebillent.
Fogni?!?!?!
Az mi, hogy fogni????
Hogy megmondod, hogy mit csinálhat és mit nem?!
:O
További ajánlott fórumok:
- Rossz vagyok, ha nem szeretem,hogy a férjem előző házasságából nálunk vannak a gyerekei?
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Nagyon szeretem, mégsem vagyok szerelmes. Működhet?
- Mikor vele vagyok, úgy érzem nagyon szeretem, érzem, hogy kellek neki, de mikor külön vagyunk nem érzem, hogy törődne velem
- Dühös vagyok a páromra..szeretem de..
- Miért nem szeretem azt akivel vagyok és miért mindig azt szeretem, aki nem lehet az enyém?