Miért nem szeretem azt akivel vagyok és miért mindig azt szeretem, aki nem lehet az enyém? (beszélgetős fórum)
"Válogatós dög vagyok"
Viszont ismered azt a közmondást hogy válogatós nőnek üres a pi&ája. :-))
rájöttem, hogy sokkal jobb izgalmak vannak az életben. :D
Csak nem Te is tőzsdézel????...)))
Mikor, kinek mi a szerelem.
Szerintem a legtöbben 1 elementáris vonzalmat értünk "szerelem" alatt, amihez 1 jó nagy hiányállapot is kell.
Nekem minden szerelem más, az biztos, hogy a legszebb illúziók azokkal születhetnek, akikkel nem vagy kapcsolatban, csak viszonyod van, vagy az sem.
Hát nem volt rossz érzés, de nekem nem hiányzik, rájöttem, hogy sokkal jobb izgalmak vannak az életben. :D
Engem 14-éves koromban "erőszakoltak" meg először, én pedig hagytam. Segitettem volna is, de arra nem volt szükség.
Kicsit elmenetem, telefon miatt.
Nem volt külföldi, később költözött ki.
De értem. 🥲
Kérdés. Születhet-e távházasságbül gyerek?
Válasz. Igen, ha a hosszúság megegyezik a távolsággal.
Mert ugye volt külfödi partnerod.
Hááááát kérlekszépen, pontosan azért kell válogatni.
Fiatal koromban rengeteg barátnőm volt, ők választottak engem, de már csak 2 van.
A tudom micsodám...okké😂
Az mellesleg ritka. Válogatós dög vagyok, de az ízlésemről nem tehetek.
Olyanokkal kell ismerkedned, akikhez vonzódsz, akik benedvesitik a tudod mid.
Befogtam.....
Mert nem az emberbe vagy szerelmes, hanem a szerelembe. Az elérhetetlenbe, akit nem kapsz meg.
Ezek szerint egyoldalú volt a nagy szerelem is, mert ő nem így érez. Hajkurászni nem érdemes.
"Mindig az a perc a legszebb perc, mit meg nem ád az élet,
Az a legszebb csók, mit el nem csókolunk.
Mindig az az álom volt a szép, mely gyorsan semmivé lett, amit soha többé meg nem álmodunk."
Nagyon fiatal vagy még, a sexet a tested kívánja, a szeretet/szerelmet pedig a lelked.
Bármikor megjelenhet az, akire vágysz.
Volt már sok kapcsolatom az élet során, de sosem voltam szerelmes beléjük. Kedveltem őket, jól megvoltunk, de szerelmet sosem éreztem.
Egyetlen egyszer voltam szerelmes az életem során. Viszonyt folytattam egy férfival. Nem voltunk párkapcsolatban. Majd egy “szép” napon megszakította velem ezt a viszonyt, hisz külföldre költözött. Reménykedtem benne, hogy majd felkeres, hogy rájön: Ő is érez irántam. 1 évig epekedtem utána. Életemben nem éreztem oly erős vágyat és szerelmet mint vele. Csak egy érintésétől, az illatától kész voltam meghalni. Azóta lecsitultak az érzéseim, de akárkivel megismerkedek, nem tudok úgy érezni, mint iránta. Azóta a szex is semmitmondó a többiekkel. Azt hiszem az volt a szerelem. Lesz-e valaha részem még szerelemben? Viszonzott szerelemben?
Nagyon hiányzik, hogy őrülten szeressek, szerelmesen szeretkezzek, mindent megtegyek valakiért. Nem megy parancsszóra. Annyit hajkurásztam azt az érzést, a másik nemet hogy teljesen kiégtem. A legrosszabb az az egészben, hogy nem bírok megmaradni egyedül. De szerelem nélkül mi értelme a kapcsolatnak? Így se, úgy se vagyok boldog.
Csak is akkor voltam boldog, mikor Vele töltöttem az időm nagy részét, még így is, hogy az csak egy viszony volt.
25 éves nő vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Rossz vagyok, ha nem szeretem,hogy a férjem előző házasságából nálunk vannak a gyerekei?
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Nagyon szeretem, mégsem vagyok szerelmes. Működhet?
- Mikor vele vagyok, úgy érzem nagyon szeretem, érzem, hogy kellek neki, de mikor külön vagyunk nem érzem, hogy törődne velem
- Dühös vagyok a páromra..szeretem de..
- Szeretem az új hoxát, már többet vagyok itt mint a facén.