Mikor vele vagyok, úgy érzem nagyon szeretem, érzem, hogy kellek neki, de mikor külön vagyunk nem érzem, hogy törődne velem (beszélgetős fórum)
Értem, mit mondasz, de azért akkora gondok nincsenek még szerintem. Minek szakítani, ha meg is lehet beszélni? Persze, kicsi az esélye, hogy tényleg együtt maradnak még tíz-húsz éven át, ha ilyen fiatalon jöttek össze, de azért csak meg tudják oldani valahogy, ha szeretik egymást. Én sem voltam sokkal idősebb, amikor megismertem a barátom, és már elég régen boldogítjuk egymást :)
Kicsit szentimentális vagyok, de én azért megadnám nekik az esélyt. Végtére is, ők tudják, mit akarnak.
:)))
Meg az életet is csak most tanuljátok. :)))
15 volt a srác, amikor összejöttek. Az esély, hogy együtt is maradnak, minimális. Szinte 0.
Gondok meg már vannak, ami tök normális. Akkor meg minek szenvedni? Fiatalok, éljenek. .
Nálunk ugyan ez a helyzet.
De mi idősebbek vagyunk jóval.
Viszont ha ilyen, akkor sajna ez van.Megszoksz vagy megszöksz.
Lehet nekik célozgatni, mondani, hisztizni. Egy ideig jobb lesz kicsit, de ki tudja ezt mennyire érzik ők kötelességnek. Ami nem spontán jön, az nem tudom mennyire igaz.
Ez idővel csak még jobban megkopik sajnos.
most megdobáltok érte, de akkor keress mát akinek ha hiányzol, érezteti is.
Egy sms-t irni max fél perc.
Tényleg nincs ennyi idő egy nap?
nálunk most lett szakítás a vége, és az elmúlt 1-1,5 évet végig nyűglődtem emiatt.
Szia!Mindenképp mond el neki te mit szeretnél,mi az ami bánt.Ha semmi nem változik s vele maradsz valahol mindig boldogtalan leszel,keresd meg az igazit.Azon is gondolkozz el miért itt kérsz ,,tanácsot-véleményt" Valami nagyon nem stimmel,te is tudod!!!
Szerintem az nagyon nincs rendben hogy nem keres ha nem vagytok együtt.
A közös jövő emlegetése nem jelent semmit.
Oh, akkor az én párkapcsolatom milyen veterán, ha az övé 3 év után az :D Nem az a lényeg, csak szeressék egymást.
Kérdező: beszéld meg vele, említsd meg neki. Tudod, ő férfi, nem mindegyik az a hős szerelmes típus. Ha ez egy jó kapcsolat, akkor ezt kis fogja bírni. Elmondod neki a gondod és kibeszélitek. Mi itt úgysem tudunk mi mondani arra, hogy miért ilyen, mert te ismered, és ezt csak ketten tudjátok megoldani.
ha emlegeti a közös jövőt az jó, te meg szépen keress valami hobbit amivel kitöltöd azt az időt amig őt várod:d
dolgozol? tanulsz? nyárimunka?
hány éves vagy?
mondott már olyat hogy veled tervezi a jövőt? gyerek esküvő bármit ami a jövővel kapcsolatos?
mit reagálna ha azt mondanád neki odaköltözöl?
3 éves a kapcsolat?
Ez már akkor kapcsolat, vagy csak témázgattok?
Miért nem éltek együtt?
Te hol dolgozol?
Hány évesek vagytok?
Na most mire is vagy kíváncsi?
Na de miért is nem vele beszéled meg először?
Mióta vagytok együtt, vagy egyáltalán együtt vagytok már????
További ajánlott fórumok:
- Rossz vagyok, ha nem szeretem,hogy a férjem előző házasságából nálunk vannak a gyerekei?
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Nagyon szeretem, mégsem vagyok szerelmes. Működhet?
- Dühös vagyok a páromra..szeretem de..
- Miért nem szeretem azt akivel vagyok és miért mindig azt szeretem, aki nem lehet az enyém?
- Szeretem az új hoxát, már többet vagyok itt mint a facén.