Balatoni szálláskeresés - olcsó, jó helyek, hotelek, szállások (beszélgetés)
szallas.hu
én foglaltam potom pénzért ott, július végére, Ábrahám-hegyen, 3000 Ft/fő/éj.
Ha még keresel önállóan kivehető olcsó apartmant, nézz szét nálunk. Júliusban 16 ezer a házár a szabad napokra, 10 főig létszámkorlát nélkül.
Sziasztok!
Olcso szallast keresek juliusra Balatonlellen 3 fonek (2 felnott es egy 3 eves kisgyerek). Foleg apartmanhazra gondolok. Varom a tapasztalatokat.
Sziasztok!!!
Érdekel valakit BALATONSZEMESEN (BALATONBOGLÁRI BORNAPOKHOZ KÖZEL) augusztus 19-20-án (1éj) balkonos, klímás, hűtős, tv-s 3+1 pótágyas szoba 14900 ft-ért?!Ha igen keresd facebookon Mátyásné Süvegjártó Dórát!
Én itt voltam, nagyon klassz volt: [link]
Udvari gyönyörű, a ház 5 percre van gyalog a strandtól és az állomástól is. Csak időben le kell foglalni, mert augusztusban telt ház szokott lenni.
ugyan nem volt olcsó, de zamárdiban a platán szállót tudom ajánlani, mi nagyon jól éreztük magunkat.
az étteremmel voltak csak gondok, mert egyenlőre még csak este, vacsora időben üzemel a konyha. éppen átszervezés alatt volt ez.
Sziasztok!
zamárdiba foglaltunk szállást a platán szállóba. volt már ott valaki mostanában? ahogy rákerestem, nem túl jók a néhány évvel ezelőtti vélemények, de a leírás alapján tavaly felújítás és tulajváltás volt... szóval érdekelne.
Nekem az északi part a szívem csücske, azon belül Csopak :) A fél gyerekkoromat ott töltöttem...
Most már nincs meg a családi nyaraló, de nyaralni visszamegyünk. Csopakon elég drága a szállás, ezért én a környékben szoktam keresni, tavaly Paloznakon, idén Arácson leszünk, de strandra Csoapkra járunk. Nekünk a 15 éjszaka klímás apartmanban ellátás nélkül 210.000 lesz. Nem vízpart közeli, de nem is akartam, szép környéken van, strandolni úgyis autóval megyünk, a füredi móló meg 10 perc séta :) Ha van autó érdemes a víztől távolabbi településeket is nézni, Felsőörs, Lovas, Paloznak, mert nagyon szépek és olcsóbbak mint a parton.
Tudnátok mondani jó helyeket?Hová érdemes menni?
Hogy mennek az árak?
További ajánlott fórumok:
- Budapest és környéki szállások, ahol átutazó vendégeket is fogadnak
- Balatoni hotelek
- Nászút, Rab sziget, Horvátország... Vélemények szállásokról
- Szép szállások
- Budapest-Santiago de Compostela útvonalra ajánlanátok szállásokat, vadkemping lehetőségeket, látnivalókat? Kocsival és kutyával utazom.
- Szlovákiai magyarok, melyik utazási oldalon kerestek magyar balatoni szállásokat, hoteleket? Szlovák honlapokra gondolok!!