Szlovákiai magyarok, melyik utazási oldalon kerestek magyar balatoni szállásokat, hoteleket? Szlovák honlapokra gondolok!! (tudásbázis)
5. Liluzso (válaszként erre: 4. - SzánI.)
2013. máj. 8. 16:51
Szia:) magyar vagyok, nem élek Szlovákiában. Én hirdetni szeretnék. Csak ezért lettem volna kíváncsi, vannak e esetleg szlovák utazási oldalak, amik magyar uticélokat hirdetnek, mutatnak be. Gondoltam, hátha olvas itt szlovákiai magyar, aki tud válaszolni a kérdésemre.
4. SzánI.
2013. ápr. 26. 13:48
Hát most nem értelek.
Ha egyszer tudsz magyarul, a legtöbb balatoni hírdetést magyar lapon éred el, mint írtam az előzőekben, pl.: szallas.hu oldalon. Akkor miért nem magyarul keresed????
3. Liluzso
2013. ápr. 22. 21:51
Tehát a szlovákiai magyarok nem szlovák,hanem magyar turisztikai oldalakon keresnek szállást ?
2. SzánI.
2013. ápr. 22. 18:16
Miért nem magyar oldalon keresel? Van egy jó oldal, a szallas.hu, ott sokat találhatsz.
1. Liluzso
2013. ápr. 22. 17:18
Szlovákiai magyarok, melyik utazási oldalon kerestek magyar balatoni szállásokat, hoteleket? Szlovák honlapokra gondolok!!
További ajánlott fórumok:
- Balatoni szálláskeresés - olcsó, jó helyek, hotelek, szállások
- Vannak a portálon Komárom megyeiek vagy szlovákiai magyarok?
- Budapest és környéki szállások, ahol átutazó vendégeket is fogadnak
- Van köztetek szlovákiai?
- Ki tudja, mi kell a 3 hónapos kisfiamnak ahhoz, hogy átmehessen egy másik EU tagországba (Ausztria, Szlovákia)? Személyi igazolvány?
- Nászút, Rab sziget, Horvátország... Vélemények szállásokról