Nászút, Rab sziget, Horvátország... Vélemények szállásokról (beszélgetés)
Sziasztok! Rab-szigetet imádom! 2x voltunk ott eddig, mindkétszer szállodában. Először a hotel Evában, ami egy nagyon egyszerű 2* szálló, a kaja viszont nagyon finom volt. Másodszorra a Hotel Padovában, ami 3* és annyival szebb is, mint az _Eva. Kaja ott is jó, és a belvároshoz közel van, + hajóval visznek Suha Puntára, ami a sziget legszebb strandja. Az Evából ide le tudsz sétálni!
Szerintem jó választás Rab, mert a sziget kicsi, bejárható, van homokos strandja is, ha azt szeretitek (Lopar), és közel is van Mo-hoz.
Sok boldogságot és nagyon szép nászutat nektek!
Szia,a 3* minimum,ha hotelbe mentek,érdemes teljes ellátást kérni,mert nagyon jók az ételek szerintem és választékosak is!Éttermek jóval drágábbak szerintem,ha naponta oda járnátok,de ezt mindenki maga dönti el:)
Csodás hely!
Köszi szépen :) Pont ezt az oldalt nézem most :) rengeteg szállás van itt :)
Rengeteg helyen jártam már, szebbnél szebbeken, de most olyat szeretnénk, ahol mindketten először vagyunk.
Mármint nem feltétlen az ország, hanem másik sziget stb
Nézegettem Ciprust is, meg Törökországot is.
A lényeg hogy szép és romantikus legyen :) És ne csalódás.
itt foglaltunk szállást és minden rendben volt, sok információt, véleményt olvashatsz a hotelekről, apartmanokról. Lehet ismered is :)
Mi nyáron voltunk ott,de nagyon jó volt!!
Igaz nem szállodában ha nem egy háznál a gazda mellettünk lakott egy kis házban,de nem volt így drága!!
Merem ajánlani!!
Köszönöm, nézem..
Ti hogy mentetek? Autóval?
Mennyi volt az út odáig?
Először is Mindenkinek szép napot :)
Kérdésem lenne, hogy van-e esetleg itt valaki, aki nyaralt már itt, esetleg van-e olyan szálloda amelyet szívesen ajánl, vagy vélemény mit érdemes választani a kínálatból.
Nyáron szeretnénk oda menni nászútra, és annyi szállás van, jó lenne valami támpontot kapni, melyik az amelyik nem csalódás , értem itt ez alatt az étkezést, szobát, fürdőszobát, környezetet.
Érdemes-e félpanziót kérni, vagy inkább csak reggelit, vagy A.I.- ellátást.
Milyen a tengerpartja, tapasztalat hogy amit az utazási irodák írnak, nem minden esetben helytálló...
Szóval megköszönném, ha mondanátok néhány tippet, véleményt mit érdemes megnézni mint szálloda.
Előre is köszi :)
További ajánlott fórumok:
- Balatoni szálláskeresés - olcsó, jó helyek, hotelek, szállások
- Ti bevállalnátok egy nyaralást Horvátországba 3-4 hónapos csecsemővel?
- A Balaton és Horvátország között milyen árkülönbség van?
- Melyik helyet tudnátok ajánlani Horvátországban nyaralásra 1 éves gyerekkel? Inkább Észak-Közép Dalmácia érdekelne, esetleg szigetek...
- Nyaralt valaki közületek Vir szigeten Horvátországban?
- Peljesac félsziget Horvátország