Budapest és környéki szállások, ahol átutazó vendégeket is fogadnak (beszélgetés)
Nem tudtam hogy búvóhelyként kell keresnem.Körbenéztem,
találtam jó párat csak véleményeket nem nagyon.5 ezer körül mozog az ár 2 fő részére,ez jobban hangzik mint 15 ezer és úgy sem vennénk igénybe csak pár órára.
Köszönöm a segítséget!
Köszönöm a segítségeket!
Kedvezményeket nem tudok igénybe venni.
Nem vagyok közalkalmazott,a nyugdíj még messze van(ha lesz egyáltalán).
Búvóhely tapasztalata esetleg van valakinek?
Körbenézek ez mit takar,mit tartalmaz....
Ilyen nem igazán van, ki kell fizetni egy teljes éjszakát, ha csak egy órát akarsz maradni akkor is. De vannak lakások, amiket órákra is kiadnak, keress rá, valami olyasmi hogy búvóhely órákra is, vagy kiadó lakás akár órákra is....
például:
Jobb helyeken (a Lajtán túl) az autópályákon sok helyen van zuhanyozó, repülőtereken is stb.
Állítólag van Pesten is néhány vécében zuhanyozó.
Altalaban akkor is ki kell fizetni egy ejszakat, ha barmilyen celbol alltok meg. ( furdes, szex stb 😃😃😃)
Amikor hotelben dolgoztam, akkor is kifizettettuk az egesz ejjelt mindenkivel, barmeddig maradtak.
Köszönöm a válaszokat!
Olyat keresnék ha úton vagyunk,megállnánk pihenni(tisztálkodni)
pár órára és mennénk tovább.Ez nem feltétlenül éjszaka lenne.
Nem értem, mire gondolsz átutazó vendégek alatt.
Én mindig a szállás.hu oldalon nézelődök és sokszor aludtunk már 1 éjszakát Budapesten, ha olyan programunk volt. Senkit nem érdekelt, hogy mit csinálunk, átutazunk, hova megyünk....
További ajánlott fórumok:
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Elsősorban Budapesti és környékiek segítségét szeretném kérni, merre érdemes elmenni 3-4 éves gyerekkel ebben a zimankóban?
- Mondjatok jó Budapesti vagy környéki kirándulóhelyeket!
- Melyik budapesti kerületben (vagy környéki városban/faluban) élsz, és mi a környékeden a legjobb/legrosszabb hely lakhatás szempontjából?
- Melyik Budapest környéki településre költöznél ki, s miért oda?
- Tudnátok nekem ajánlani olyan budapesti, vagy Budapest környéki református papot, aki rugalmas keresztelő terén?