Tudnátok nekem ajánlani olyan budapesti, vagy Budapest környéki református papot, aki rugalmas keresztelő terén? (beszélgetés)
7. ccd8b44456
2010. ápr. 16. 13:02
szia en katolikus vok parom nincs megkereszt jartunk jegyesoktatasr ugy hazasodtunk viszont 3 eve picimet reformatus kereszteles volt ismeros a pap deak ter nagy templom. ujra hivnom kell mert a het hos picit is megszeretnenk keresztelni ugyh o rugalm sztem
6. fildus (válaszként erre: 5. - Zsom257)
2010. ápr. 16. 09:35
Pestszentlőrinc-Pestszentimre, 18. kerület.
5. zsom257 (válaszként erre: 3. - Fildus)
2010. ápr. 16. 09:21
Lemaradt a lényeg: Hol volt megtartva a keresztelőtök? Köszi!
4. zsom257 (válaszként erre: 3. - Fildus)
2010. ápr. 16. 09:15
Egyelőre nekem nagyon úgy tűnik, hogy rugalmasság kérdése. Egy-két paptól kérdezősködtem, és ragaszkodnak, hogy lakhely szerint ott legyünk bejelentve, és a konfirmálás is feltétel részünkről. A keresztszülőket meg sem említettem. Bár ez csak telefonos egyeztetés volt, személyesen lehet rugalmasabbak.
3. fildus (válaszként erre: 1. - Zsom257)
2010. ápr. 16. 09:04
Ehhez rugalmasnak kell lennie?
Nekünk sem volt egyházi esküvőnk, sőt én bizonyítani se tudtam, hogy megvagyok keresztelve, a gyermekünket mégis megkeresztelték.
2. Mandy88
2010. ápr. 16. 09:01
Szia én Érd központban tudok egy templomot az ottani pap elég rugalmas tudomásom szerint.
De szerintem minden megoldható általában nem szoktak ezeken fennakadni
1. zsom257
2010. ápr. 16. 08:55
A keresztszülő jelöltek nem református vallásúak, illeve nem volt egyházi esküvőnk. Mindenkinek köszi előre is!
További ajánlott fórumok:
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Egy kis budapesti atlasz
- Csinos leányok jelentkezését várom, egy budapesti fiú (20).
- 20 - 28 év közötti budapestiek!! Ismerkedés, barátkozás
- Hol, és hogyan kell intézni a keresztelőt? (A keresztszülők és az apa katolikusok, én református vagyok, és nem vagyunk összeházasodva.)
- Tapasztalatokat szeretnék, a Budapesti Julianna Református iskolát ismeri valaki?