20 - 28 év közötti budapestiek!! Ismerkedés, barátkozás (beszélgetős fórum)
Sziasztok. :)
Nagyon ismerkednék,barátkoznék bárkivel. :)
Sziasztok! :)
Egy 23 éves lány vagyok. Nemrég költöztem fel Budapestre, így sajnos nem sok ismerősöm van itt, ezért szeretnék új embereket megismerni és közös programokat csinálni :) Szeretek sétálni, olvasni, filmeket, sorozatokat nézni, színházba menni. Jó lenne pár barát, akivel ezeket a tevékenységeket együtt tudjuk csinálni vagy csak beülni valahova sütizni közbe sokat beszélgetni, nevetgélni:)
Írjatok bátran :)
sziasztok :)
Reni (25) vagyok. Pár hónapja lakom Budapesten a párommal. Jó lenne jófej normális emberekkel ismerkedni :)
Sziasztok!
Szívesen barátkoznék fiukkal lányokkal egyaránt Budapesten élek a szüleimmel :)25 éves vagyok
Ha van kedvetek írjatok.
Sziasztok!
24 éves lány vagyok és nemrég költöztem fel Bp-re.
Sajnos nincs kialakult baráti köröm MÉG! Olyan lányok és fiúk jelentkezését várom,akik imádnak kimozdulni, barátságosak, bulizni v. csak este beülni valahova,ahol beszélgethetünk :)
Számomra nagyon fontos lenne megtalálni a kis baráti körömet! :)
Ha magadra ismertél légyszi írj! :)
Edina
Sziasztok!
Nemrégen költöztem fel Budapestre szeretnék idmerkedni barátkozni.
Rólam.:21 éves vagyok szeretek Sooot imádok bulizni..
Lehet velem hülyéskedni szórakozni bármire kapható vagyok:)) ha megszeretnel ismetni jeloljetek be fb-n :)
Nevem: Derencsényi Szandra :) könnyű megtalálni mert 1 db van belőlem fent.:D
Üdv!
Judit vagyok 21 éves Budapesti lány. Szeretnék első sorban, jó beszélgető partnert találni ismeretséget, barátokat! Nyitott vagyok minden témára persze bizonyos keretek között. Közvetlen típus vagyok, megértő és őszinte.Ha van kedved írj bátran szívesen beszélgetek! Minden jót!
Sziasztok
nem vagyok fővárosi, de a párom miatt sokat tartózkodok ott akinek lenne kedve beszélgetni ismerkedni írjon nyugodtan
Jah,mihez képest késő:)
Te azt mondtad ha nem megyek,akkor is elmész nem,csak a társasra,vagy az nap akkor van időben? Az a baj h ezt csak délután fogom látni h végzek e úgy a dolgaimmal,de mindenhol sietni fogok,h odaérjek.
és mikor derül ki, hogy hétfő későbbi időpont jó lenne-e?
végül is hát ha nézzük akkor a hét óra nem is olyan későn van... :)
Nekem szerda sose jó este:)
Ha most hétfőn tesszük át 7re,az jó.Azt talán meg tudom oldani h odaérjek,és az pont kezdő csoport.
Nincs délutáni,csak 6-7ig,meg 7-8ig.
Ugyh nem jó szerda sem.
Az a baj h nekem az már nem:( Nekem havi 1 hétfő jó.
Jajj pedig most annyira akarok menni zumbázni.Lehet elintézem h tudjuk most hétfőn menni az elsőre,rajta leszek.Valamit próbálok áttenni másnapra.Mivel neked más nap nem lesz jó a jövő héten.