Ismerkedés & Barátkozás (beszélgetés)
Sziasztok. Keresek valakit.
F4a78d5604
Ez volt a felhasználóneve, de már nem tag. Valaki esetleg véletlenül nem levelezett vele privátban?
Valami más...
Sziasztok a párommal beszélgetnénk,ismerkednénk lányokkal... opalzafir06@gmail.com
Sziasztok:) 48 éves férjes nő vagyok . Szívesen leveleznék , majd telefonon beszélgetnék magányos idősebb úrral, Ki nem tarsat keres,' csak ' tarsaságot , barátot, aki szívesen meghallgatja, s, viccelődnek beszélgetnek akár a semmiről is , hogy színesebbek legyenek a hétköznapok. Egyenlőre mailra, de kölcsönös szimpátia esetén telefonos beszélgetésekre gondoltam . Várlak :)
engabuska@gmail.com
Szia!
Bocs, de fiú vagy lány vagy?
Én is szeretnék beszélgetni valakivel.
Programokra nekem sincs időm, de szerintem így is lehet barátkozni
Üdv: Betti
Ha valakinek van kedve néha dumálgatni, az jelentkezzen. Programokra egyelőre nem vagyok kapható, inkább beszélgetni lenne jó néha. A párkapcsolati témák pl. nagyon érdekelnek úgyhogy ha van valakinek megosztani valója ....
És telefonon jobban szeretek kommunikálni, mint írásban (ingyen tudok hívni, vagy egyéb programon tudunk beszélni).
Szia!
46/47 éves, budapesti, kedves pár vagyunk. Szívesen ismerkednénk, keresünk közös programokhoz(kirándulás, koncert, strand, szauna, wellness, színház, beszélgetés) társat. Email: mtborabudapest@gmail.com
Kedves Icu,
Látom nem jött össze.
Köszönettel szépen minden fáradozásodat.
Facebook?
Üdvözlettel
Ibolyka
Nyugodtan hozd létre ahogy kell én pedig követlek ha megírod hogyan
Üdvözlettel Ibolyka
Köszönöm szépen a türelmedet.
Mi az ami igazán érdekelne, konkrét téma. Én egy kedves, barátság jellegű levelezőtársi kapcsolatra vágyom.
Üdvözlettel Ibolyka
Kedves Ibolyka!
Vártalak türelmesen.Gondoltam,hogy az ünnep lefoglal,nem úgy,mint engem.Én csak a neten vagyok ilyenkor foglalt,de most ott is kevesen voltak.Sok-sok ismerős,rokon jó távol él tőlem.Nem látogatjuk egymást,csak nyáron,amikor heteket tölthetünk egymásnál.Hát ezért örülök én mindenki levelének!
Kedves Icu,
Itt vagyok karácsony múltával.
Üdvözlettel
Ibolyka
Szia,Ibolyka!
Micsoda meglepetés! Nagyon örülök,hogy írtál.További kellemes ünnepeket kívánok én is neked!
<3
Szia Icu,
Köszönettel szépen.
Most csak kellemes ünnepeket kívánok, nem veszek el időt, de ha ráérsz én is itt leszek.
Üdvözlettel Ibolya
Kedves Kriszta!
Szívesen csetelnék,beszélgetnék veled.