Balatoni hotelek (beszélgetés)
Ár-érték arányban hidd el, utána jártam alaposan, tavaly és idén is a Hotel Katalin a legjobb.
Háromcsillagos áron kínálnak négycsillagos színvonalat. Oké, vannak puccosabb négycsillagosok is tőle, de 100%-osan bababarát, és ami nem mindegy, hogy szinte csak gyerekesek vannak, így nem érzed magad feszengve, ha a gyerek sír, nyűgös, hogy a többiek nem tudnak pihenni, ha a kaja a földön landol... mert ők erre fel vannak készülve, és a többi gyerekes is elfogadja, hiszen mindenkinél hasonló a helyzet.
Idén kértem legalább tíz másik hoteltől ajánlatot, de maradtunk a Hotel Katalinnál, mert tavaly nagyon bejött, és árban a többiek meg se közelítették az ajánlatukat.
Azonkívül a gyenesdiási part szép homokos, lassan mélyülő, a Keszthelyi-öbölben rengeteg a látnivaló, ha rosszabb időt fog ki az ember (tavaly mi így jártunk). B.fürednél eléggé gyorsan mélyül a víz, Siófokon is többnyire.
A hotel konyhája kiváló, igazán baba és gyerekbarát módon főznek!
Én Füreden a Silver Resortban voltam gyerekekkel.Nagyon jó hely.
Azon kívül, Balmádiban a Ramada, Tihanyban az Echo nagyon színvonalas.
Nem idén, két évvel ez előtt.
Félpanziós ellátást kértünk, ami nagyon jó volt. Fel vannak készülve a családokra, van sok etetőszék, tütelmes pincérek, stb...
Árra már nem emlékszem, de fent van biztos a honlapjukon!
Szia ! Idén voltatok? Milyen ellátást igényeltetek?
Esetleg árat is tudnál írni?
Hotel Katalin.
Csak jókat tudok írni róla, kisgyerekeseknek az egyik legjobb.
De már nyárra nem lesz hely - szerintem, tavasz végére telt házuk szokott lenni.
További ajánlott fórumok:
- Balatoni szálláskeresés - olcsó, jó helyek, hotelek, szállások
- A balatoni sütödékben készült palacsintáknak mi a titkos receptje?
- Van köztetek olyan aki valószínűleg lemondja a balatoni nyaralást a fertőzésveszély miatt?
- Anyukák! Elengednétek 10 éves gyereketeket egyedül, balatoni nyári táborba?
- Szerintetek fogják kérni balatoni szállásadók az oltási könyvet?
- Szlovákiai magyarok, melyik utazási oldalon kerestek magyar balatoni szállásokat, hoteleket? Szlovák honlapokra gondolok!!