Szerintetek fogják kérni balatoni szállásadók az oltási könyvet? (tudásbázis kérdés)
Ahova mi megyünk nyaralni, ott kérik. Szállodába megyünk, talán épp ezért. Ja meg mert kérniük kell. Lehet egy magánszállásadó nem fogja kérni.
De pl. (étteremről van szó) nemrég egy nagyobb családi összejövetel volt nálunk, 17-en voltunk, kettő családtag nem volt beoltva közülünk, de nem foglalkozott az oltási igazolvánnyal a tulaj.
Érkezhet. A 2 millió oltottból olyan 800 ezer körül van, aki csak az elsőt kapta. 1,2 millió oltás kell még nekik.
Mennyi az oltatlan lakosság? 5 millió körül? Szorozva 2 -vel, bár a Johnson oltásából csak 1 kell. Lesz annyi 2 hónap alatt? Be is tudják adni 2 hónap alatt? De 5 millió is sok 2 honapa. Ha a fele nem akar utazni, akkor 2,5 millió. A mostani 2 millióhoz 3 honap kellett.
A nyár közeledtével valószínű egyre többen fognak regisztrálni, nehogy ne tudjanak jönni-menni.
Ilyen gondolatmenetet követve irtam, amit irtam.
Tudom, hogy utálsz, ezért bármit írnék, lenne hozzá szavad.
Tudod mit? Legyen neked igazad.
Oké, majd ha lesz, akkor az más helyzet.
De most kérdezte.
Nem kérhetik, amíg nincs elegendő oltóanyag. És nyárig nem lesz.
Meg szerintem egyébként sem kérhetik, nincsenek meg a jogszabályok, amik ezt lehetővé tennék számukra.
Beszarás, hogy egy ilyen kérdést sem lehet névvel vállalni .
Szerintem lesz ahol kérik, máshol meg nem. De az is lehet, hogy mindenhol. Bár azt azért nem hiszem. Valami értelme lesz a kártyának, az biztos .
Szerintetek fogják kérni balatoni szállásadók az oltási könyvet?vagy akár egy strandon?
Nem kötelező az oltás mégis úgy érzem lesz különbség azok között akik nem akarják beoltatni magukat. Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- A balatoni sütödékben készült palacsintáknak mi a titkos receptje?
- Van köztetek olyan aki valószínűleg lemondja a balatoni nyaralást a fertőzésveszély miatt?
- Anyukák! Elengednétek 10 éves gyereketeket egyedül, balatoni nyári táborba?
- Ajánljatok légyszi balatoni üdülőhelyet 2 kicsivel!
- Szükséges újra a szállásadó aláírása a lakcímkártya megújításakor?
- Munkásszállás létrehozásában van valakinek tapasztalata?(Pl.mit nyújt a szállásadó a díjért?)