Bacon szalonnába göngyölt máj recept


máj (tyúk, csirke)
bacon szalonna
vörös hagyma
fokhagyma
A Bacon szalonnába göngyölt máj elkészítési módja:
A májakat megtisztítjuk, a szalonna csíkokat kettévágjuk és beletekerünk a csíkokba egy egy májat, (fogpiszkálóval ha szükséges tüzzük össze) sorban tegyük bele egy serpenyőbe őket, szórjunk rájuk hagymát és fokhagymát ( a máj és a szalonna közé is tehetünk) locsoljuk meg egy kevés olajjal, a szalonnából úgyis ki sül a zsiradék, úgyhogy nem kell sok. Fedjük le alufólival,hogy megpárolódjon, majd vegyük le és süssük meg én egy órát szoktam sütni,de ez sütő függő. Jó étvágyat hozzá :)
Isteni finom étel ez az egyik kedvencem érdemes kipróbálni :) Tiszta szívből ajánlom mindenkinek.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 96b0d6b01f, 2009. márc. 8. 19:18
A bacon szalonnába göngyölt máj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.