Az én lucskos káposztám recept



1 db kínai káposzta/kel?/kb.1-1,5 kg/
2 db voroshagyma
1/2 kg/2db/ fustolt csirkecomb
só
bors
egész komény
fokhagyma
400g tejfol/nagy dobozos/
zsír /olaj/
Az én lucskos káposztám elkészítési módja:
Olajon megpirítottam a hagymát, rádobtam a felszeletelt káposztát, sót, kicsit megdinszteltem. Utána a ráreszeltem a fokhagymát, rádobtam sok koményt, borsot/ így szeretem/ felontottem kevés maradék húsleveslével. Kicsontoztam a combokat, kockára vágtam és rá a kész káposztára, egyet rottyant, ráontottem a tejfolt/nem tettem lisztet/ osszeforraltam és kész.
A fuszereket ízlés szerint lehet variálni. Nekem nagyon beválik ha kiérzodik a komény, bors és a fokhagyma íze, tehát sokat rakok.
Elkészítési ido, talán 30 perc a káposztától fugg.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: githaj, 2010. júl. 21. 13:09
Az én lucskos káposztám elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.