Az elvileg légkondicionált metrópótló buszon nyitva hagyják... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Azért a levegőt is cserélni kell, nem elég a légkondi.
Büdös lenne és csak belihegnék az utasok. Én személy szerint télen is nyitva hagynék egy ablakot résnyire. Kevesebb fertőzés lenne. Páran most is elkapják a kovidot.
" a busz működése érdekében "
én is hallottam, de a szakik jobban tudják ezt...
Nem tudom jól emlészem-e vagy igaz-e, de olyan esetről is olvastam, hogy a busz működése érdekében, vagy hogy ki ne gyulladjon, a sofőrnek be kellett kapcsolni a fűtést. Ha valaki tud erről, kérem erősítse meg vagy cáfoljon. (Szándékosan nem akarok hülyeséget írni.)
Az viszont személyes tapasztalatom volt, amikor a 2000-es évek elején a 3-as metróval jártam, meg lehetett pusztulni benne a melegtől. A régi metrókocsik aljából áradt fölfelé a forróság. Egészen embertelen volt. Na azokat most visszakaptuk átfestve:(
Mert gyakran csak elvileg van klíma, a gyakorlatban nuku.
Ma szerencsés voltam, ment a klíma,nem is nyitott senki ablakot.
Szomorú! Tényleg semmi értelme, így olyan, mintha nem is lenne klíma!!
Lett szólva a b.vezetőnek?🤔
További ajánlott fórumok:
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?
- Miért van az, hogy azok a férfiak hagyják ott egy másik nőért a feleségüket akikről soha senki nem gondolta volna?
- Anyák akik besokallnak, lelépnek, cserben hagyják a gyereket
- A pasim három hét után egy e-mailben dobott ki...pedig elvileg minden rendben volt...Segítsééég!
- Van arra jogszabály hogy milyen távolságra lehet légkondicionálót felszerelni a szomszédtól?
- A nem megfelelően felszerelt, karbantartott légkondicionáló veszélyei