Alufóliában párolt hal, zöldségekkel recept
35 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
Az Alufóliában párolt hal, zöldségekkel hozzávalói:
Fagyasztott, vagy friss tengeri hal
Izles szerinti kulonbozo zoldsegek
So, bors, fokhagyma, edeskomeny
alufolia
Az Alufóliában párolt hal, zöldségekkel elkészítési módja:
En ezt a receptet egyenlore csak fagyasztott halbol keszitettem, friss hallal meg nem probalkoztam, de szerintem mukodik azzal is. az elkeszites borzaszto bonyolult... a zoldsegeket felkockazom, darabolom szeletelem. a nagysaga attol, fugg, hogy milyen hamar puhulnak. pl. a cukkini es a brokkoli nagy kocka, a karfiol kozepes, de a sargarepa, krumpli kiskocka stb... izlestol fuggoen fuszerezem a halat. az edeskomeny, vanilia pl nagyon jol mukodik! a fokhagymat en nagyon szeretem a zoldsegekkel. levagok egy nagyobb darab alufoliat es egy kis zacskot keszitek belole. belepakolom a halacskat a zoldsegekkel, jo alaposan lezarom es kb 30-40 percre a sutobe tolom.
gyorsan elkeszitheto es nagyo nfinom. arrol mar nem is beszelve, hogy egeszseges! :)
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: Kyller, 2011. máj. 4. 13:03
Az alufóliában párolt hal, zöldségekkel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.