Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Tejszínes pangasius /cápaharcsa/ filé: recept

Tejszínes pangasius /cápaharcsa/ filé: recept

A Tejszínes pangasius /cápaharcsa/ filé: hozzávalói:
1 kg pangasius filé
liszt, só, bors, fél citrom
5 szál petrezselyem
őrölt szerecsendió
2 gerezd fokhagyma
3 dl főzőtejszín
étolaj
5 dkg vaj


A Tejszínes pangasius /cápaharcsa/ filé: elkészítési módja:
A halat besóztam, lisztbe forgattam és kevés olajban megsütöttem mindkét oldalát. Sütés után őrölt borsot szórtam rá. Az olajat kiöntöttem a serpenyőből, s felolvasztottam benne a vajat, hozzáadtam a felaprított fokhagymát, petrezselymet, felöntöttem a tejszínnel, kevés citromlével és reszelt citromhéjjal,pici sóval, őrölt szerecsendióval ízesítettem, majd belefektettem a kisütött halszeleteket, egy perc alatt összemelegítettem.

Zöldséges rizzsel tálaltam.


Fotó megtekinthető a naplóm 312-es bejegyzésében.


Kategória: Halas ételek receptjei


A tejszínes pangasius /cápaharcsa/ filé: elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook