Álomszép anyák napja (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Álomszép anyák napja
Köszönöm!
Jaj de gyönyörű a Kislányod!!!!! :-)))))))
Nagyon tetszett a cikked, meg is könnyeztem, először azért, mert átéreztem milyen boldog lehetsz, aztán a csalódottságtól.
Sajnálom, hogy álom maradt. :-(
Talán majd jövőre...
Nagyon tetszett!
/Én sem olvastam volna el, ha nem olvasom, hogy te írtad...;)/
Őszintén sajnálom, hogy nem teljesült az álmod! Talán egy pár év múlva (ha nem is bundás kenyérrel) a kisfiad fog meglepni egy (nem)álom reggelivel! :)
Azoknak, akik azt gondolják, nincs is ilyen férfi el kell meséljem, hogy a Szerelmemmel most várjuk az első kisbabánkat. Mióta együtt vagyunk (7éve) azóta minden egyes anyák napján felköszönt egy szál virággal, mint "gyermekei leendő édesanyját"!!
Ritka,mint a fehér holló az ilyen társ, de példaként szolgálhatna sokak előtt!!
Ja belladonna3...
De.Ha az ember lánya szül a kedvesének egy bébit,ugyan tisztelje már meg egy szál virággal.Legalább az elsőn....
Mert amúgy dicshimnuszt vártam el...
Egy kisgyerek helyett igenis az apuka visz egy tábla csokit, egy szál virágot, vagy ha azt se, ad egy nagy puszit.
Nem vagyok elszállva, nyugodj meg.
Szép a cikk és érthető hogy Te személy szerint kicsit el vagy szállva anyai szerepedben,de én úgy gondolom,anyák napján elsősorban mindenkinek a saját anyukája jut eszébe nem a felesége.
Szóval ne a férjedtől várd el a dicshimnuszt,ez Balázska feladata lesz majd ha oda kerül a sor.:))
Nem kell elkeseredni, majd alakul a dolog:)
9 éve annyira de annyira vártam az anyák napját, 4 hónapos volt a kislányunk, és bár tudtam, hogy Apa nem az a romantikus fajta, de mégis úgy gondoltam, hogy a sok egyéb járulékos dolog miatt eszébe fog jutni, hogy immár én is anya vagyok...
A férjem szüleivel élünk együtt, így hát felköszöntöttük az ő anyukáját, felhívtunk az én anyukámat és nagymamámat, aztán elmentünk felköszönteni az ő nagymamáját anyák napja alkalmából. A sok köszöntgetés közepette senkinek nem jutott eszébe, hogy van a családban még egy édesanya.
Anyukám délután 4-kor hívott fel, hogy na, milyen volt az anyák napja, akkor már elsírtam magam, anyukám pedig a telefonhoz kérte a férjemet.
Azóta minden évben nagyon odafigyel, hogy a gyerekek megköszöntsenek, együtt megy velük virágot venni:)
De a legeslegjobb majd akkor lesz, ha már a gyerekek megtanulják, otthon, oviban, suliban tudatosítják bennük, hogy május első vasárnapja anyák napja. A nagylányom már egyedül is készül, más verset is megtanul, mint amit a suliban, ők kérik apát, hogy kísérje el őket a virágboltba vasárnap reggel, a kisfiam pedig alig várja, hogy az oviban átadhassa a kis meglepetését:)
Kedves, szomorú, N.!
Alisza megelőzött!
Ugyanezeket, ugyanezekkel a szavakkal akartam Neked írni.
Kívánok Neked sok-sok boldog Anyák napját!:)
Most ha nem nézek be a naplódba, nem olvasom el a cikket, amit szinte egész nap ikszelgetek "kifelé". :)
Nagyon jó a cikk, tömör, velős, lényegre törő, de szomorú. Vigasztaljon a tudat, hogy Balázska nemsokára maga mondja neked a versét. :)
Ezek szerint nem csak az én férjem ilyen?
:-D
Köszönöm szépen!
:)
Jó a cikk, azt gondolom, sokan magukra ismernek benne. Mármint az érzésekre, amit a cikk sugall. Nem kell álmoskönyv ahhoz, hogy megértsük, mit jelent az álmod: vágysz arra, hogy kicsit magadra is jusson időd, és hogy egy kicsit legyenek másabbak a hétvégék, ünnepnapok, mint a "szürke" hétköznapok.
Mi nők minden nap anyák, feleségek, háziasszonyok, családösszetartók vagyunk, akár anyák napja van, akár nem.
További ajánlott fórumok:
- Miért kell akkor is anyák napját ünnepelni, ha nem szeretem anyukámat? Ha nem érdemli meg!
- Anyák napjára versek, idezetek
- Mit szólnátok, tennétek ha olyan oviba járna a gyereketek ahol nincs se karácsonyi ünnepség, se anyák napja?
- Szomorú anyák napja
- Meghalt az anyukám Anyák napján!
- Édesanyák dícsérete (irodalomban, képzőművészetben vagy Anyák napján gyerekszóval/