Meghalt az anyukám Anyák napján! (beszélgetés)
Nekem június végén halt meg az anyukám. Minden olyan hirtelen történt 2 nap alatt.
Nagyon bánt, hogy nem tudtam tőle elbúcsúzni mert néhány éve külföldön élek.
Nem is tudom, hogy lehet az elvesztését feldolgozni.
Nem tudok enni, aludni....folyton rémálmaim
vannak. Nagyon sokat sírok. Képtelen vagyok felfogni, hogy nincs már.
Szia.Én is 7 hónapos terhesen 2008-ban vesztettem el az édesapámat, és csak a szülés után tudtam igazán sírni. Biztos ösztönösen védtük a bébit. :(
Remélem a babád sok örömet jelent.
Ha lenne kedved levelezni, írj.
Nálunk a másik 3x látta a 4 év alatt.....
Nincs pótolva a szeretet és nem is tudná SOHASEM ANYUKÁM SZERETETÉT PÓTOLNI ÉS NEM IS AKAROM,HOGY PÓTOLJA.Ha akart volna nagymama lenni az anyósom lehetett volna,mostmár ne pedálozzon.Kislányom nem is ismeri nagyon,csak Apa anyjának hívja és azt mondja: nekem egy mamám van aki meghalt...:((((((((
Őszinte részvétem! Nekem is az a véleményem, h nem kötelező sírni, mindenki a maga módján gyászol és ehhez senkinek semmi köze! Főleg, ha nem volt felhőtlen a viszonyotok!
Anyák napján nekem a nagymamám hiányzott a legjobban, március 30-án halt meg, amit a mai napig nem tudtam felfogni igazán...Néha eszembe jut és sírok, hiányzik, akkor kiborultam, de azt hittem jobban össze fogok törni...Még a telefonszáma is benne van a telefonomban, képtelen vagyok kitörölni...Ő három hónap alatt ment el, igazán nem tudni mitől, valószínűleg belebetegedett a történtekbe.... :(((((
Köszönöm szépen!! :))
Gellért is nagyon édes,néztem már tegnap is az adatlapodon.,és rögtön az jutott eszembe,hogy milyen kicsi ő is ,és Mama nélkül nől föl...legalábbis a Te részedről :(
Részvétem :(
Nekem is 54 éves volt anyum mikor meghalt,agyvérzést kapott 2szer is,pár évig velünk volt aztán....
Anya csak egy van!!!!
Nagyon sajnálom, őszinte részvétem!
Én a mai napig nem tudom felfogni értelmetlen halálát és soha nem is fogom!Imádtam Őt!
Elment más hiábájából,örök és mély gyászt,fájdalmat hagyva a szívemben!!!Ő sem láthatja imádott unokáját felnőni és csak 47 éves volt...soha nem tudom elfogadni!!!!Csak a kislányom ad erőt nekem,hogy talpon tudjak maradni.
Sziasztok!
Őszinte részvéten, ismerem az érzést.Az édesanyám lányom születése előtt 2 héttel halt meg, őszintén szólva akkor nem is fájdalmat éreztem, hanem haragot, mert nem várta meg az unokáját. Fiatal volt 20 éves, nagyon sokáig nem tudtam sírni, nem tudtam felfogni,hogy nincs. kellett 15 éve mire eltudtam fogadni nincs többé. A lányom adott erőt akkor, különben lehet beketyenek. Azzal nyugtatom magam, hogy ha valaki meghal annak már jó, de annak akit vagy akiket itt hagyott azok szenvednek.
További ajánlott fórumok:
- Miért kell akkor is anyák napját ünnepelni, ha nem szeretem anyukámat? Ha nem érdemli meg!
- Édesanyák dícsérete (irodalomban, képzőművészetben vagy Anyák napján gyerekszóval/
- A kisgyerekes anyukákat kinek a dolga felköszönteni anyák napján?
- Szerintetek illik anyák napján ajándékkal meglepni a párom édesanyját?
- Szörnyű, hogy anyák napján nekem a temetőbe kell mennem.:(
- Mit főzzek anyukámnak anyák napjára? Mi legyen a menü? Mit ajánlotok?