Szerintetek illik anyák napján ajándékkal meglepni a párom édesanyját? (tudásbázis kérdés)
szerintem sem kérdés ez!:))))
Anya is mindig vitt Apukám Édesanyjának ugyanúgy ajándékot,mint a saját Anyjának.
Ez az ünnep az anyák ünnepe, és ez nem azt jelenti, hogy csak a gyerek adhat valamit ez alkalommal. Aki anya, bárki legyen is az, megérdemel egy kis figyelmességet.
Korábban, apósom 3. feleségének is vittünk virágot, pedig "semmi" közünk nem volt hozzá.
Igen illik.
Mi is csináltunk mind a 2 nagyinak meg a dédinek egy kerámia keretet és az unoka képét tesszük bele.
Nem nagy valami de egy szép gesztus.
Meg kapnak 1 szál virágot.Rózsa,gerbera.
Attól függetlenül,hogy nem a Te anyukád valahol kicsit még is az a párodon keresztül.
Én így gondolom.
Nálunk nagyon jó viszony van ezért nyilatkozok így.
Úgy kezel mint a lányát.
Bár megmondtam neki soha nem fogom anyunak szólítani de azt Ő elfogadta és ettől függetlenül szeretjük és TISZTELJÜK egymást.
Ami sok fiatalból hiányzik.
Igen, valóban azt érzem, hogy fura lesz a helyzet, mert nem ő az anyukám.
De akkor megnyugodtam, jól tettem, hogy vettem neki is ajándékot :)
Szerintem nagyon fog örülni, még akkor is ha csak egy szál virágot viszel.
Én párom szülei mindig "kidobott" pénznek tartották az ajándékra költött pénzt.
A férjem 28 (!!!) éves koráig (annyi idős volt mikor megesküdtünk), nem kapott karácsonyi ajándékot (fenyőfa óne), nem volt születésnapi, névnapi ajándék.
November 22-én esküdtünk, december elején már a karácsonyi ajándékon járt az "agyam". Totál ledöbbent, hogy "mi kínom van".
Március 8, Nőnap, anyósomnak is vittük a virágot, sírt. Május első vasárnapja, Anyáknapja, vittük a virágot, sírt.
Ötvenegy évesen jött rá, hogy milyen öröm, ha kap valaki egy kis apróságot.
Nem kell '"toronyóra, láncostól", elég egy szál virág, és sok-sok szeretet.
Szerintem nagyon fog neki örülni. Rendes tőled, hogy eszedbe jutott. Megköszönheted, hogy a párodat felnevelte neked. Bár mindenki így gondolkodna.
Anno, amikor mi összeházasodtunk, akkor az volt a természetes, hogy a párunk szüleit, anyukának és apukának hívtuk. Nekem most már csak anyósom van, ő az anyukám.
Hát persze!
Felénk ez a szokás!
További ajánlott fórumok:
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?
- 30-40 éves egyedülálló fiúk édesanyjai figyelem!!
- Milyen különleges ajándékkal kápráztassam el a szerelmemet Valentin napon?
- Igaz, hogy a gyermek nem lehet napközis az óvodában, ha az édesanyja gyeden van?
- Féltékeny vagyok a párom édesanyjára
- Milyen ajándékkal lehet meglepni nyugdíjas bucsúztatóra egy férfit?