Almával, sörrel sütött bárány recept
90 perc
Az Almával, sörrel sütött bárány hozzávalói:
negy jol megtermett baranyszelet (kb 1 kg)
4 alma, ha lehet savanyu
1 uveg korte sor, de lehet barmilyen sor is
pici olaj,
so,bors
Az Almával, sörrel sütött bárány elkészítési módja:
A baranyhusit megmosom, folyo viz alatt.Majd sepenyoben hirtelen mindket oldalat lepiritom.utana es mely tepsibe rakom oket, es megsozom,borsozom.Majd raszeletelem a megtisztitott almakat,meglocsolom a sörrel, ugy, hogy jol ellepje a husit es az almakat is.ALufoliaval lefedem, es 180 fokon kb.egy oraig sutom.
Kivalo hozza koretkent natur rizs, vagy natur fott krumpli.Jo etvagyat!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: magicmag25, 2007. nov. 10. 14:20
Az almával, sörrel sütött bárány elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.