Zabpelyhes husi (BA. 1. szakasz) recept




Olivaolaj
Apróra vágott hagyma
Só
Bors
Vega-mix
Pirospaprika
Kockára vágott csirkemell
Zabpehely
hozzávalók mennyiség függvényében változnak
A Zabpelyhes husi (BA. 1. szakasz) elkészítési módja:
Pörkölt alapot készítünk, hozzáadjuk a húst, vízzel felöntjük, éppen ellepje. Ha a hús majdnem megfőtt, tegyünk hozzá zabpelyhet izlés szerint, ezzel együtt főzzük kb. 20 percig, majd zárjuk el, fedjük le, hogy a zabpehely megpuhulhasson és magába szívja a nedvességet, ha teljesen felszívta a folyadékot, megkeverjük. Kész.
Olyan mint a tarhonyás hús.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Bea70, 2007. nov. 10. 14:16
A zabpelyhes husi (ba. 1. szakasz) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.