Fogyis rántotthús (BA. 1. szakasz) recept




Csirkemell
joghurt
só
bors
zabpehely
zabkorpa
a hozzávalók mennyiség függvényében változnak
A Fogyis rántotthús (BA. 1. szakasz) elkészítési módja:
A csirkemell filét csíkokra vágjuk. Joghurthoz keverünk sót, borsot, én vega-mix-t is tettem bele, hozzákeverjük a csirkemell csíkokat, majd 1/2- 1 órát állni hagyjuk. A zabpelyhet és korpát egy tálba összekeverjük, ebbe forgatjuk meg a joghurtos csirkemell csíkokat, a joghurtot nrem kell lecsepegtetni. A tepsibe zsírpapírt terítünk,majd sorba belerakjuk a "panírozott" húst. Sütőben megsütjük, nem túl barnára, mert kiszáradhat. Jó étvágyat!
Rántotthús illúziója megvan, szerintem nagyon finom és ropogós.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Bea70, 2007. nov. 10. 14:02
A fogyis rántotthús (ba. 1. szakasz) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.