Juhtúros rántott hús recept
A Juhtúros rántott hús hozzávalói:1 kg hús
15-20 dkg juhtúró
zsemlemorzsa
tojás
liszt
só
A Juhtúros rántott hús elkészítési módja:
A húst vékonyra felszeleteljük,tenyérnyi szeletekre,kiklopfoljuk,kicsit besózzuk.vékonyan megkenjük a juhtúróval,és felsodorjuk.Szokás szerint bepanirozzuk,és megsütjük.
Ha nagyobb mennyiséget készitünk le lehet fagyasztani,majd frissen megsütni amikor kell.Ha nem túl izes a juhtúró,lehet 1 füstölthús kockát belereszelni.Nem esik szét,a juhtúró összetartja.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: smudlaagi54, 2007. nov. 10. 13:59
A juhtúros rántott hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.