Juhtúrós halfilé rántva recept
A Juhtúrós halfilé rántva hozzávalói:Személyenként 2 közepes szelet halfilé
1 kávéskanál fűszerkeverék
5 dkg juhtúró
2 tojás
liszt
zsemlemorzsa
olaj
A Juhtúrós halfilé rántva elkészítési módja:
A halszeleteket gyengén beszórjuk a fűszerkeverékkel és pár órát állni hagyjuk. A tojásban krémesre keverjük a juhtúrót. A halszeleteket bepanírozzuk: lisztbe, a juhtúrós tojásba, majd a zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban kisütjük. Körítésként adhatunk mellé rizst, vajas burgonyát vagy burgonyapürét.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: Bártfai Andrea, 2011. márc. 3. 16:02
A juhtúrós halfilé rántva elkészítési módja és hozzávalói.