Almás vagdalt recept
50 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
224,5
19,5 g
Az Almás vagdalt hozzávalói:
* 300 g darálthús csirkemellből
* 200 g reszelt alma
* 2 db tojásfehérje
* 100 g zabpehely
* só, borsikafű
* 5 g olaj
Az Almás vagdalt elkészítési módja:
A hozzávalókat összedolgozzuk, rúddá formáljuk, olajozott sütőedénybe helyezzük. Olajozott kézzel átsimítjuk, lassan sütjük. 30-40 percig, 180 fokon. Kihűtve szeleteljük, tálaláskor a szeletek közé almaszeleteket tehetünk díszítésként.
A borsikafűvel óvatosan kell bánni, mert nagyon erős borsos íze van elkészítés után.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Bea70, 2008. szept. 28. 14:20
Az almás vagdalt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.