Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Fahéjas almamorzsa recept

Fahéjas almamorzsa recept

Elkészítési idő 35 perc

Kalória 200 kcal

A Fahéjas almamorzsa hozzávalói:
3-4 szep nagy alma,ha lehet savanyu
9 kanal liszt
12 dkg margarin
2 ek cukor
2tk orolt fahej
1 csipet vanilias cukor


A Fahéjas almamorzsa elkészítési módja:
Az almakat kimagozzuk, egy kivajazott, vagy margarinozott-lisztezett tuzallo edenybe szeleteljuk.Megszorjuk a fahejas cukorral. A lisztet a ket evokanal cukorral,vanilias cukorral osszekeverjuk, majd a margarinnal morzsas allagura kavarjuk.A morzsalekot raszorjuk az almakra, majd kb 20 perc alatt ropogosra piritjuk.

Jo etvagyat hozza!A porciozas kockakra a legjobb, de "osszekaszabolni"is lehet!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A fahéjas almamorzsa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook