Fahéjas almamorzsa recept
35 perc
200 kcal
3-4 szep nagy alma,ha lehet savanyu
9 kanal liszt
12 dkg margarin
2 ek cukor
2tk orolt fahej
1 csipet vanilias cukor
A Fahéjas almamorzsa elkészítési módja:
Az almakat kimagozzuk, egy kivajazott, vagy margarinozott-lisztezett tuzallo edenybe szeleteljuk.Megszorjuk a fahejas cukorral. A lisztet a ket evokanal cukorral,vanilias cukorral osszekeverjuk, majd a margarinnal morzsas allagura kavarjuk.A morzsalekot raszorjuk az almakra, majd kb 20 perc alatt ropogosra piritjuk.
Jo etvagyat hozza!A porciozas kockakra a legjobb, de "osszekaszabolni"is lehet!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: magicmag25, 2007. nov. 4. 20:59
A fahéjas almamorzsa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.