Hús, köret, savanyúság egyben recept
35 perc
A Hús, köret, savanyúság egyben hozzávalói:
Az adagok tetszőlegesek.
- savanyú káposzta
- krumpli
- bármilyen hús
- zsír,vagy étolaj
- fűszerek
A Hús, köret, savanyúság egyben elkészítési módja:
A savanyú káposztát átmosom, a kruplit meghámozom és karikára vágom, a húst feldarabolom, ha disznó akkor egy kicsit kikloffolom, sózom, és tetszőlegesen fűszerezem, majdnem mindíg másképp. A tepsit kizsírozom és ráteszek egy sor levétől kinyomot káposztát, arra a krumplit, arra egy kis sót és zsíradékot, majd megint káposztát. A káposztára a húst.Fóliázom és sütöm. Amkor leveszem róla a fóliát, ha van itthon sajt reszelek rá és egy kicsit visszatolom a sütőbe.
Gyorsan elkészül, lehet mellette mást is csinálni.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: emrus, 2008. márc. 24. 11:10
A hús, köret, savanyúság egyben elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.