Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Habart krumpli leves recept

Habart krumpli leves recept

Elkészítési idő 30 perc

A Habart krumpli leves hozzávalói:
az adagok tetszés szerintiek
- krumpli
- kissebb hagyma
- sárgarépa
- zöldség
- pirospaprika
- babérlevél
- őrölt bors
- tárkony
- bazsalikom
- borsikafű
- liszt
- tejföl
- tej
- étolaj


A Habart krumpli leves elkészítési módja:
Az olajjal, hagymával és paprikával pörkölt alapot készítünk és beletesszük a krumplit, zöldségeket, fűszereket, (tárkony,bazsalikom,borsikafű el is hagyható, de velük finomabb) és kevés vizet aláöntve pároljuk, kb 20 perc, utánna felöntjük annyi vízzel amennyi levest akarunk, ha felforrt behabarjuk. Csipetkét szaggatunk bele.

Gyorsan elkészül és finom, főleg ha egy kicsit hűlt. Aki szereti egy kis ecetet is cseppenthet bele.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A habart krumpli leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook