Vajkrémes-sajtos krumplihajó recept


főtt krumpli
tetszés szerinti vajkrém és reszelt sajt
vegeta/só
A Vajkrémes-sajtos krumplihajó elkészítési módja:
Héjában sós vízben megfőzöm a krumplikat. Ha kihűltek, meghámozom, félbe vágom őket, majd a közepüket (óvatosan, hogy ne lyukadjanak ki) is kivágom. Ezekbe teszem a vajkrémet, és megszóróm reszelt sajttal. Előmelegített sütőben megvárom, hogy ráolvadjon a sajt.
Inkább kisebb krumplikat válasszunk.
Egyéb zöldfűszereket is használhatunk, de akkor célszerűbb natúr vajkrémet választani.
Kategória: Köretek receptjei
A receptet beküldte: Edit78, 2006. szept. 1. 11:52
A vajkrémes-sajtos krumplihajó elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.