Hangyaboly recept

Elkészítési idő 30 perc

A Hangyaboly hozzávalói:
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 1 cs. vsn. cukor
- 1 citrom
- 5 tojás
- 25 dkg liszt
- 1 csomag csokis tortadara (ami olyan, mint az egérkaki)
- 1 db étcsoki tortabevonó
- 1 dl rum


A Hangyaboly elkészítési módja:
A margarint, a porcukrot, a van. cukrot citromhéjat kikeverjük. Hozzákeverjük az 5 tojássárgát, a lisztet, a tortadarát, a rumot, majd a végén az 5 tojás habját. 2 db őzgerincet kizsírozunk és lisztezünk majd elosztjuk bennük a masszát. Előmelegített sütőben sütjük. Ha kihűlt bevonjuk a tortabevonóval.

Nagyon finom és úgy néz ki mikor felszeljük mintha hangyák lennének benne.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A hangyaboly elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook