Almás-citromos pulykamell recept
Kalóriaszegény
Zsírszegény
160 kcal
10 dkg pulykamell vag csirekmell (100 kcal)
5 dkg alma (30 kcal)
fél dl Tej (30 kcal)
1-2 citromkarika
Az Almás-citromos pulykamell elkészítési módja:
A húst egy órára beáztatjuk a tejbe. Az almát szeletekre vágjuk. A húst fűszerezzük egy kicsit, alufóliára terítjük, beterítjük az almával, majd a citrommal. Becsomagoljuk, és sütőben puhára sütjük. Akinek megengedett krumplipürével eheti. A diétázóknak pedig zöldköret vagy friss saláta dukál mellé.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Loni, 2007. máj. 31. 11:06
Az almás-citromos pulykamell elkészítési módja és hozzávalói.