Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » A patisszont meddig lehet felhasználni? Hűtőbe kell tenni? fórum

A patisszont meddig lehet felhasználni? Hűtőbe kell tenni? (tudásbázis)

7. lov.ildi (válaszként erre: 5. - Tücsimücsi)
2012. aug. 24. 23:16

Szia!


Én is szoktam panírozott patiszont lefagyasztani.

A bepanírozott patiszont tálcára egymás mellé téve fagyasztom le. Amikor megfagyott akkor csomagolom össze.

6. b8103f009a (válaszként erre: 5. - Tücsimücsi)
2012. aug. 24. 21:50
Én sokat fagyasztottam le már az idén is. A rántottat panírozva tettem el, a levesbe salátákba való kockára aprítva. levesekbe valót nyersen, a salátáknak valót pedig főzve. Hűvös helyen tényleg sokáig eláll, de lehet, hogy bekeményedik.
2012. aug. 24. 21:34
Mi rántva szeretjük.
4. 325b42d966 (válaszként erre: 2. - A14deb9047)
2012. aug. 24. 21:19
és pörköltnek is finom ,ez nem vicc ,tényleg előszőr én sem hittem el de kipróbáltam és nagyon jó,,,,,
2012. aug. 24. 20:55
Ha kemény a héja, eláll hűtő nélkül is sokáig, de száraz, hűvös helyen tartandó a rothadás veszély miatt. Nyilván olyankor már rántani nem jó, de pl. főzni jó (tavaly a Kislányom novemberben is még ette így főzeléknek a patisszont).
2012. aug. 24. 20:53
Igen. De le is lehet fagyasztani szeletekben, savanyítani, kirántani is...
2012. aug. 24. 20:52
A patisszont meddig lehet felhasználni? Hűtőbe kell tenni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook