Mik azok a bevált pózok, technikák ötletek, tippek amiket felhasználva ki lehet elégíteni egy nőt!(akár többszöris) (tudásbázis)
nos lassuk csak..a kerdes jo es Piri tal a cikizesen kivul amibol itt boven kijutott...es jot is muulattam szal tal elmondhatom a lenyeget...nem pozokat ajanlok hanem elsosorban alapos onismeretet,
figyelmesseget-mert amire Te vagysz ahhoz a holgy legaprobb rezduleseit is eszre kene venned,erre bizony nem mindenki kepes sot tuti ritka-ill.a partnered reszerol kello lazasagot...ezek lennenek az alapok de viszont! az alapok akkor erossek ha Te kello tapasztalattal rendelkezel/ha csak nem vagy szuletett szexzseni/ es tal az idossebb es mar gatlasain ateso idossebb holgyektol szerezhettel nemi rutint...itt pediglen nem a hivatasosokra gondolnek...ha ez minden egyutt van s meg a partner is tudja kormanyozni a dolgokat,van onuralma mint Neked esetleg, fel juthattok a csucsra energiatok fuggvenyeben tobxor is...no ezt kinyogtem
Nem értelek benneteket. Szegény tanácsot kért ti meg szekáljátok.
Ha nincs értelmes válaszotok a kérdésére, akkor miért írtok egyáltalán.
Egyes emberek itt élik ki magukat, hogy nyugodtan név és arc nélkül bántsák a másikat.
az érzésed nem csap be most az egyszer..volt barátnőm de nem éreztem azt hogy most vele lekéne feküldni 1 honapig voltam vele..lehet cikizni lehet sértegetni hogy ilyen vagyok, de én csak azzal a nővel akarok lefeküdni akit igazán szeretek.
Mellesleg 24 vagyok.
az nem baj,ha szűz, csak akkor ne verje a mellét ilyen kijelentésekkel: "visszatudom tartani az ejakuláciot, és utánna ugyanugy tudok döngetni:D"
nem? mert kamu.. :D
Oké, de mi köze Ronon pc izom fejlettségének, az általa kielégített nő 40 perces orgazmusához?
maximum az aktus hosszúságához van köze.
Szuper vagy!
De akkor most te döngeted a nőt 40 percig, vagy a nőnek van 40 perces orgazmusa? Mert Te az utóbbit írtad. Ebben az esetben viszont másoknak kellene tőled tanulni.
40 percig???
juj!
Ez olyan mint egy epilepsziás roham! :-)
További ajánlott fórumok:
- A gonosz felhasználó...ti is találkoztatok ilyenekkel?
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Mi alapján választottad a felhasználónevedet?
- Van alföldi felhasználó közöttünk?
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?
- Karácsonyról megmaradt vagy megunt ünnepi ételek átalakítása, felhasználása