Hogyan lehet itt a portálon felhasználót letiltani? (tudásbázis)
Blokkolod és regisztrál másik néven és zaklat tovább... Semmi értelme.
Ilyen esetben panaszt kell tenni a moderátornál, a zaklató figyelmeztetést kap, aztán ha nem ért belőle, akkor mi tiltjuk úgy, hogy lehetőség szerint ne tudjon újra regisztrálni sem.
akkor mar csak az elso ket lehetoseg lenne jo:
1)"nem baratinak lenni"
2) "blokkolni"
Hová lehet beírni hogy ha valaki átveri a másikat csere téren? Nem szeretném ha más is így járna az illetővel.
A segítséget előre is köszönöm.
Szerencsére nekem is nagyon sok kedves ismerősöm/barátom van itt. De mégis rosszul esik.
Engem még az is bánt, hogy sokszor nem csak itt találkozom ilyen emberekkel, hanem személyesen is. És olyanoktól kapok pofont, akitől nem számítok rá.
Értem, tudom mire gondolsz. Aki hozzászól több témához, többször megtalálja egy összeszokott hiéna csapat. Én is gondolkodtam már rajta, hogy kilépek, de utána átgondoltam a dolgot, ezekért...miért?
Olyan sok kedves ismerősre, mondhatom közelebbi barátra leltem itt, hogy nem érdekelnek már a kötekedők.Valahogy átbillenten és már csak a jót próbálom meglátni, átértékeltem dolgokat. Azért nem megy ám mindig,emberből vagyok én is :D
Teljes mértékben egyetértek veled. Szerencsére nem nagyon kerülök ilyen helyzetbe.
Bár a múltkor belefutottam egy ilyenbe. Próbáltam őket megkérni arra, hogy fejezzék be. Nem tették, sőt egyre többen gyűltek, így törltettem a segítségkérésemet.
Nekem sosem az a gondom, hogy nem egyforma a véleményünk, hanem az, hogy ha nekem más, akkor én már egy hülye..... vagyok. Én is elfogadom, hogy mások máshogy gondolkoznak, de sosem támadok.
Szia!...ha eléd dobják a kesztyűt ne vedd fel. Könyveld el Magadnak, hogy beszélgetni intelligens emberrel lehet csak.( és ez ugye nem összetévesztendő a műveltséggel) Ha vitába szállsz valakivel és ráadásul el is mérgesedik, annyit jelent lesüllyedsz a szintjére (szerintem). Muszáj elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák,nem egyforma a véleményünk. Tudom néha idegesítő, ha minden fórumon ott van valaki és "osztja az észt",de tudod....okos enged. Amennyiben az ilyen embereknek nem írnak vissza, levegőnek nézik sokkal jobban bosszantja őket, hidd el!!...és egy idő múlva továbblép, vadászva a következő potenciális áldozatára lesve :)
Szórakoztató, nyugodt Hoxázást!
Így már értem, velem még nem történt meg, hozzáteszem, nem is hiányzik.
Nem tudom, kiről van szó, remélem, nem futok össze vele.....
Megpróbálom :)))
Köszi!
:D
nem! :D
:))
Az a baj, hogy én bepörgetem magam, ha leállok valakivel utálkozni, és most nagyon-nagyon a pozitív energiákra van szükségem, semmi negatívumra :)
Hát, próbáltam átugrani a szememmel a hozzászólásait, de nem igazán megy, nem tudom a technikát. Az a baj, hogy látom, hogy ott van valami hozzászólása, és már nyomom a kontroltét és megyek is máshova :(
No mindegy, majd erőt veszek magamon. Vagy nem tudom. :)
Azért sajnálom, hogy nincs ilyen ignore-szerű funkció, lehet felvetem a portálgazdának az ötletet :)
Köszi mindenkinek a segítséget! :)
További ajánlott fórumok:
- Mik azok a bevált pózok, technikák ötletek, tippek amiket felhasználva ki lehet elégíteni egy nőt!(akár többszöris)
- Milyen ételekbe lehet felhasználni a margarint?
- Opera böngészőn, hogyan lehet letiltani a reklámokat?
- Viberen hogy lehet letiltani valakit?
- Hogyan lehet elkerülni, hogy a felhasználás során a padlizsán keserű legyen?
- Hogyan tudok letiltani YouTube felhasználót?