Opera böngészőn, hogyan lehet letiltani a reklámokat? (tudásbázis)
azért azt kijelenteni, h az abp egy rakás szar elég erős:)
itt van 2 kép erről az oldalról(hoxa)
1, abp kikapcsolva:
2, abp bekapcsolva:
gyakorlatilag minden reklám eltűnt.
egyébként nem fogsz találni nála hatékonyabb reklámblokkolót, max kb akkora vagy kisebb tudásút.
Adguard kb ua, csak kevesebb erőforrást igényel.
ha megkérlek, tegyél ide egy linket olyan oldalról, ami nézhetetlen nálad. köszi
Sok sikert Neked!
A remeny hal meg legutoljara...
Ha elviszed kitisztittatni, mikor fogod ujra vinni?
Masik megoldas:
Ha otthon erzed magad a computer berkekben:
Vedd ki a computer-edbol a Hard Drive-odat, vegyel es csereld ki a bennelevodet egy uj nagyobb tarolokepessegure, es ujra telepitsel mindent.
Masik megoldas:
Ha meg van az eredeti telepito CD/DVD program lemezeid, mindent le kellene torolnod, ujraformatolni alapfokon (low level) a Hard drive-odat, es ujratelepiteni mindent.
Utanna soha nem ramenni vele az internetre. Csak igy tudnad megvedeni a betolakodoktol.
Hasznalj egy masikat, csak az internetre...
Hm!
Én fekete filccel bekentem a képenyőm jobb oldalát
Soha többé reklám
Amikor en letiltottam a reklamokat, nem engedtek csinalni utanna sokmindent , amit addig tudtam csinalni...
Ha a helyedben lennek, szidnam oket es nem csinalnek semmit sem ellene. [kivetel, nekem a kepernyom jobb oldalara jonnek a hirdetesek. Arra az oldalra egy osszehatott szalvetat fuggesztettem ra, es ha jonnek a reklamok, lehajtom a szalvetat...
A bongeszomben en is letiltottam a reklamokat, es kovetkezo napon mar nem engedte hogy az E-Mail-jeimet megnezzem.
Azota sem engedi meg.
Igy uj E-Mail cimet kellett krealnom.
Kimeld meg magad a kellemetlensegektol.
Ugyanis teljesen a hirdetesekbol profitalnak, elnek a szolgaltato'k amit nekunk "ingyen" engednek hasznalni. Az az mi a hirdetesek elfogadasaval fizetunk erte. A regebbi programokban volt az a valasztek, hogy a hirdeteseket le tudjuk allitani, tiltani, de azert csinalnak minden, ugy hat honaponkent "ujitasokat" es elvesznek belole amit ok ugy gondoljak, minek az neked! Ezert van a negy-hat honaponkenti "Frissitesek"! Nem beszelve arrol, hogy minden alkalommal amikor "frissites " van meg negy-ot nem kert es nem kivant mas eloskodo program is beszemtelenkedik a computerunkra, amit nem is lehet letorolni rola, mert ugy be agyazodik, hogy ha ra megy az "Uninstal" ra, akkor a kitorlendo program atmasolja magat mashova a computereden es latszolag eltunik! De amikor legkozelebb ujra bekapcsolod a gepedet ugyancsak elinditja magat!
En mar az egyiket vagy tizszer megtalaltam a virus vedovel, es az megmutatta hol van, es kerdezte, hogy kitorolje e, en igennel valaszoltam, kitorolte! De amikor ujra inditottam a computert, ujra berakta magat, a virus kereso ujra megtalalta , ujra kitoroltoroltem, es ujra kezdodott az egesz kalvaria elolrol!
Manapsag mar olyan vilagban elunk, hogy a computer-jaink nem a sajatunk tobbet! Atvettek az iranyitasat masok! A mienk csak a vetelari szamla!!!
Ve'dd magad ahogy csak tudod. Mert amit mi magunk erdekeben csinalunk, ahhoz masok alattomosan befurakodhatnak gepeinre es el kalozkodjak tolunk az iranyitasat!
előtte itt tudod a karanténozott elemeket törölni, vagy visszaállíteni (delete all-mindent töröl, restore all-mindent visszaállít)
elnézést a sok hsz-ért:)
rendben;)
igaz, h így csak tippelgetni tudok, de ez vmi kéretlen alkalmazás lehet, ami vagy önállóan, vagy böngésző plug-in-ként települt. legalább is ezek szoktak ilyen leirthatatlan reklámáradatot okozni. ezeket nem fogja meg az ABP, csak leirtani lehet pl. az említett adwcleanerrel, malwarebytes antimalware-el, esetleg hitman pro-val.
utána pedig olyan valósidejű virusvédelmet tegyenek fel, ami blokkolja az ilyen programokat (van benne PUP elleni védelem- pl avast, ami ingyenes.(windows defender teljesen alkalmatlan erre)
ha meg olyan hülyeségekret mondanak, hogy az adblock plus-t a gép, vagy valami hibaforrásként érzékelte, akkor minimum kételkedj az ember szakértelmében:)
további szép napot.
ok, értem.
Adwcleaner-t lefuttattad? Talált valamit?
Milyen vírusirtód van? (azért kérdezem, mert ezeket a beugráló reklámokat pup-ok (kéretlen programok) szokták okozni, amiket nem minden vírusirtó távolít el, mivel nem vírusok, csak idegesítőek.
Próbáltad újratelepíteni az Operát?
Másik böngészővel is ezt csinálja?(IE biztos van a gépen, azzal meg tudod nézni)
Mit jelent az, h hibaforrásként érzékelte? ezt nem értem.Mi érzékelte hibaforrásként? A windows? az opera?
Ola nincs, h a gép az adblock plust hibaforrásként érzékeli:)
AZt lehet tudni, h milyen vírusvédelem, és milyen verziószámú opera?
Az AdblockPlust meg akárhánysokszor lefel lehet tenni, amíg a vinchester bírja.
Az Advcleaner semmit sem talált miután lefuttattad?
Az Adblock plus a legjobb reklámblokkoló, minden nyűgje mellett. ha neked nem jön be, akkor próbáld ki ezt:
be lehet kapcsolni benne listákat kedved szerint.
kéretlen játékok ellen meg nem az adblock fog segíteni, hanem futtasd le ezt:
és tegyél fel egy vírusirtót ami blokkolja a pup-okat is.
de még egy okosság Krómra
Hogy van az hogy másnál használ?
Kérdés mit értesz reklám alatt? Mert pl. a Hoxa jobb oldalán levő reklámokat semmi nem törli, mert azok nem felugró reklámok hanem más oldalak linkelései
Mutass egy oldalt ahol neked nem működik az Adblock
De próbáld ki a Shockwave blokkolót is mert nem mindegy milyen alapon működik a reklám
Nézd át vagy nézesd át ezt az oldalt
pluginok tekintetében
Kop-kop.
Csak közben ezt akartam írni még:Írd be a "barátunkba"-reklámok blokkolása opera---erre kiad egy csomó találatot.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet itt a portálon felhasználót letiltani?
- Pár napig nem írok vissza neki, miért kell ezért letiltani?
- Viberen hogy lehet letiltani valakit?
- Valami virus begyüjti a nem kivánt reklámokat hogy lehet kitörölni ezt...
- Hogyan lehet letiltani az előugró reklámablakokat?
- Hogyan lehet a felugró reklámokat letiltani?