Valami virus begyüjti a nem kivánt reklámokat hogy lehet kitörölni ezt... (beszélgetés)
szóval nem sikerül ezt valami miatt itt megszüntetni...
eltelt nap alatt annyi nem de érkezett ilyen reklám azóta is
ezt is feltelepítettem nekem talán most pici nyugi lesz ezen megint
nekem is sikerült..kitörölnöm a nem kért programot a gépről
Szia!! Nekem is voltak ilyen problémáim, én is nagyon köszönöm szépen a segítséged! Nincsenek már előugró abalakok. :)
"nem virusos ez egy ügyes kéretlen program"
ha leírnád a program és a böngésződ nevét, sokkal többre mennénk...
de az, hogy "érkezik valami", az nem alkalmazás...
akárhogy is érkezik "valami", ez azt jelenti, hogy látsz valamit a gépen, aminek kerete van. annak a keretnek van a tetején egy neve, pl Internet Explorer, vagy legalábbis egy ikonja. Vagy Firefox. Az az alkalmazás (program) neve, a programé, ami megjeleníti a reklámot.
például így:
[link]
ezen a képen látszik, hogy az ablak sarkában egy ksi fehér lapon látható kék e betű van, magyarul az Internet Explorer jeleníti meg ezeket a reklámokat. Tehát az Internet Explorerben kell beállítani egy kicsit erősebb biztonságot.
Természetesen nem feltétlenül a böngésző beállítási hibája a dolog - ahogy írták korábban, ha a gépet megfertőzte valami vírus, akár trójai, vagy malware (ez a három fogalom nem ugyanaz), akkor ha lp ráállsz a google.hu-ra és semmi más nincs nyitva, és akkor is jönnek a reklámok, akkor már nagyobb baj van, végig kell csinálni a víruskeresés illetve malware keresés folyamatát is, ezért kérdeztem, van-e vírusirtó, meg tűzfal, de nem kaptam választ.
most itt irok neked és mondjuk véletlenül érkezik időnként közben sajnos vagy mondjuk hallgatunk vagy nézünk valamit és közben nem levelező programnál ott van szürő
elvileg ha program a vezerlopultban a programoknal meg kell talald. akkor ott tudod torolni a programlistabol
A számítógépen alkalmazások vannak. A kéretlen reklámok többféle alkalmazásban előfordulnak. Ez lehet egy Internet Explorerben egy oldal nézegetése közben felugró másik (esetleg kisebb) Internet Explorer ablak, vagy ugyanez a történet Mozzilla Firefox, esetleg Opera böngészőben, de lehet egy levelezőprogramba csőstül érkező kéretlen reklámlevelek hada, például a Microsoft Outlookba vagy az Outlook Expressbe vagy az IncrediMailbe.
Le tudnád írni, melyik alkalmazásba kapod a kéretlen leveleket, és hogy van-e a gépen
1. Vírusirtó program
2. Tűzfal
3. Malware irtó alkalmazás
?
Nálunk is több gép van, igaz, mivel mi csak négyen vagyunk, így négy.... De vonal az egy jön be és routerrel csatlakoznak a többiek.
ertem. akkor ettol a programtol kellene valahogy megszabadulnod :S
nálam több gép és több net vonal is van szerencsére mert különben én nem férnék soha hozzá itt
Most mennem kell,lánykám kuncsorog a gépért.
megnézetem a gyerekkel de én nem találtam ilyen helyet ahová kattinthatnék
Csak hiszed ! Én teljesen letiltottam az előugró ablakokat és mégis ezt találtam a gépen.
mintha nekem más lenne ez itt
Tegnap telepítettem egy ingyenes kémprogram keresőt,ami magyar nyelvű.12 káros fájlt és 132 "sütit" vadászott le a gépemről az ellenőrzés után.Nem árt,ha ilyet telepítesz,nod 32 vagy az avast mellé.
Belépsz az eszközök - beállítások - tartalom - és ott lesz olyan, hogy felugró ablakok tiltása. Az előtte lévő kis négyzetet bejelölöd és ok-ét nyomsz a végén.
hogyan nem engedélyezem ott?
akkor irom én felléptem az eszközökre és beugró ablakokra mit tegyek ott...
István, nem kell figyelembe venni amit írtam, de hidd el, mivel pontosan leírtam, mit tegyél, az pont olyan jó a reklámok ellen. Azok ugyanis a felugró ablakok.
nem virusos ez egy ügyes kéretlen program ami ide hozza kéretlenül bizonyosreklámokat
További ajánlott fórumok: