Miért kell ezért kitörölni facebook-on? (beszélgetés)
Miért kell ezért fórumot nyitni?
Nagyon valószínű,hogy nem ismerjük az illetőt,szóval csak találgatnánk itt jobbra-balra,az meg totál felesleges....
Vihar az ejjeliben.
De jo, hogy nincs nagyobb gondod :D
Nem tudom, de ne is foglalkozál vele.
Ez már velem is előfordult. Hagyd békén, hagy puffogjon magának. :-)
Atya-gatya!
Az első hozzászólás szavaiból leszűrve eleve nem nagyon kommunikáltatok és alig tartottátok a kapcsolatot. Csekkoltátok, hogy mindenkinek jól megy sora, és mivel valószínűleg az adott közösségben való inaktivitás miatt nem nagyon fogtok találkozni, szépen letörölt. Van ilyen, nem tartozik róla számadással.
De az is lehet, hogy a macskája/aranyhörcsöge/aranyhala akart gonoszkodni, és a férfi accountjához hozzáférve letörölt pár ismerőst.
Látom, hogy komoly zavarokat okoz az identitások egyeztetése... :).
Mit gondoltok (csak érdeklődés képpen), a szociális érintkezéseitek hány %-a mehet (kb.) online? Úgy értem, jelen helyzetben hány ismerősötökkel érintkeztek csak a valóságban, és hánnyal csak online?
Nem lehet, hogy azon sértődött meg, hogy gyakorlatilag nem válaszoltál a kérdésére? A "csupa jó dolog történik velem, és hasonló jókat Neked is" típusú válasz nekem a "semmi közöd hozzá" szinonimája. Mert különben mesélnél valamit, akár még azt is, hogy köszi, minden rendben, nagy változás nincs, még mindig a Palival vagyok, munkahelyem is ugyanaz, vagy elmondanád mi változott. Mondjuk ezért törölni téged tényleg butaság.
Nekem egy ismerős néni mondta mostanság, aki erősen nyomja Facen pedig 70+, hogy örül, mert látja, sok barátom van, sokan like-olták a fotómat... Na ja. Szerintem ezen sok barátom felével az elmúlt 3-4 évben nem is beszéltem. És a rosszakarók is like-olt. :)
Engem sem annyira érdekel ez a srác, mivel semmit sem akartam tőle. Ha olyan törölt volna akiért oda meg vissza vagyok az rosszul esett volna, de ő annyira nem érdekelt. Csak nem tudom hova tenni, hogy ismerjük egymást, jóban voltunk, nem vesztünk össze és ez a törlés ez kb azt jelenti hogy "nem ismerjük egymást".
De jártam így az unokahúgommal is. Gyerekkorunkban minden nyarat együtt töltöttünk, csomó közös emlék, "tesók" voltunk meg barátnők. És hangsúlyozom ő a rokonom. Valamin besértődött, de konkrét összeveszés sem volt, erre letörölt hogy nem ismerjük egymást. És 3 éve nem is beszéltünk... De amúgy azt sem tudom min sértődött meg.
Én is erre tippelnék.
Fórumindítónak: Mivel azt írtad, hogy csupa jó dolog történt veled, ez alatt azt értette, hogy boldog párkapcsolatban élsz valakivel, így hát nem próbálkozik Nálad tovább.
Az ilyeneket én sem értem.
Van egy srác. Együtt dolgoztunk 2 hónapig. Jóban voltunk, facen minden este órákig chateltünk, de semmi ilyen romantikázás vagy valami, csak kinek milyen napja volt, infókat cseréltünk stb. de tényleg minden este órákig.
És a munkahelyről mindenki mindenkinek az ismerőse volt facen. Aztán kilépett a srác, külföldre költözött. Még 2-3 hétig beszéltünk facen, majd szép lassan egyre ritkábban, végül megszakadt a beszéd.
Ma nézem hogy mi van vele, hát látom hogy letörölt az ismerősei közül. De nem csak engem, mindenkit aki ennél a cégnél van.
Én pl ezt sem értem.
LÚZER. :D ne törődj vele.
amúgy hajtott rád a pali? sztem igen. te pedig nem vetted az adást. azért törölt ki. hát tényleg tojd le. annyira gyerekes gesztus....
Titkos hódolód, a "csupa jó dolgok történnek"-et bepasizásnak vette, és besírt, most dühöng.
Nem biztos.:)
Nem vesztettél sokat, a face nem egy gyűjtőtábor, hogy ki mennyi ismerőst tud begyűjteni :)
Elment, lehet rossz gombot nyomott, kész.
Megjött neki, vagy nem tudom.
Egy hülyével kevesebb, örülj neki.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek kitörölhet egy fiú egy lányt ezért facebook-on?
- Hogy tudnám magam kitörölni a Facebook-ról?
- Újraírható CD-n van. Először szeretném újraírni. Nem tudom kitörölni a rajta lévő dokumentumokat. Hogy kell?
- Hogy kell kitörölni a naplómból a hozzászólást ott alul a sarokban?
- Hogy kell a facebook-on az adatlapomat a régire visszacsinálni?
- Hogyan kell kitörölni a képeket a képfeltöltés.hu oldalról?